Breaking

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Συγκλονίζει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Πρ. Μιγιάτοβιτς: «Θα αντάλλαζα το έβδομο για να δω ξανά το παιδί μου»

MIJATOVI

Όλοι γνωρίζουν τον Πέτζα Μιγιάτοβιτς ως τον άνθρωπο που πέτυχε το καθοριστικό γκολ του τελικού του Champions League 1998, το οποίο έδωσε το τρόπαιο στη Ρεάλ κόντρα στη Γιουβέντους. Όμως ο παλαίμαχος άσος θα το αντάλλαζε για να ξαναδεί μια στιγμή το γιο του που πέθανε σε ηλικία οκτώ ετών.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ, Πέτζα Μιγιάτοβιτς, στην ισπανική «El Mundo», μιλώντας για άγνωστες στιγμές της ζωής του. Την καριέρα του άλλωστε όλοι την ξέρουν, καθώς και το καθοριστικό γκολ του στον τελικό του Champions League 1998, το οποίο έδωσε το τρόπαιο στη Ρεάλ κόντρα στη Γιουβέντους.
«Θα τα αντάλλαζα όλα αν μπορούσα να ξαναδώ και να ακούσω το γιο μου που πέθανε σε ηλικία οκτώ ετών. Ο Αντρέα ήταν εγκεφαλικά παράλυτος, δεν μιλούσε, δεν περπατούσε, δεν επικοινωνούσε. Θα τα αντάλλαζα όλα για να τον άκουγα μια φορά να μου έλεγε «γεια», δήλωσε ο Μιγιάτοβιτς. Μια ανατριχιαστική εξομολόγηση από τον άλλοτε αστέρα των Μαδριλένων.
Φυσικά σχολίασε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η ικανότητα του Κριστιάνο είναι συγκλονιστική. Ακόμη ένα πράγμα που θαυμάζω στον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το γεγονός ότι δεν έχει τατουάζ».
Θυμηθείτε το γκολ του Μιγιάτοβιτς στον τελικό του ’98:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου