Breaking

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Κόλαση γίνεται στα Λουτρά και τον Σαρωνικό απο καταγγελία Δόντη...!


Πρωτόγνωρες καταστάσεις συμβαίνουν στο Γαλατάκι και τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, απο το πρωί.
Ο κ.Μιχάλης Δόντης το πρωί υπέβαλε την παραίτηση του απο μέλος της ομάδας Σαρωνικός Γαλατακίου στον πρόεδρο κ.Λέντζο με ένα αιτιολογικό που θα δημιοουργήσει πολύ συζήτηση.
Ο κ.Δόντης είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Στάθη Γκουρβέλου για την Ενωση ποδοσαφαιρικών σωματείων και γράφει στην παραίτηση του ότι:
"Την Κυριακή το βράδυ τον πήρε τηλέφωνο ο γραμματέας της ομάδας  και του είπε, ότι βγαίνει απο το σπίτι του προέδρου (Λέντζου) και να μην δώσει καμία σημασία στην απόφαση του συμβουλίου του Σαρωνικού που ήταν 5-2 υπέρ του κ.Τσιχριτζή γιατί έχουν αποφασίσει στην κάλπη ο πρόεδρος να τον ψηφίσει, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας"....
Αυτό είναι το περιεχόμενο της παραίτησης που ο κ.Μιχάλης Δόντης θεώρησε άκρως προσβλητικό και για το πρόσωπο του και για την ιστορική ομάδα αλλά και για το ποδόσφαιρο.!
Και είναι όντως τραγικό αυτό γιατί η νεόκοπη διοίκηση της ομάδας του Σαρωνικού Γαλατακίου συμπεριφέρεται με αυτόν τον κουτοπόνηρο και απρεπή τρόπο σε μία οικογένεια που 40 χρόνια είναι αιμοδότρια του Σαρωνικού και σε όλα τα επίπεδα.
Η οικογένεια Δόντη έχει κρατήσει οικονομικά και όχι μόνο όρθια την ομάδα σε όλες τις δυσκολιές και δεν δικαιούτε τέτοιας συμπεριφοράς που προσβάλει και την τοπική κοινωνίο.
Κάποιος μάλιστα θυμήθηκε σήμερα ότι ο Μιχάλης Δόντης πριν χρόνια στερούσε τα λεφτά απο το παιδί του για να ανεβάσει την ομάδα στην Δ' Εθνική.
Απο την συμπαιχνία αυτή εξαιρείται μόνο ο αντιπρόεδρος της ομάδας και χρηματοδότης κ.Μυλωνόπουλος που πήρε καθαρή θέση  και δεν μπήκε σε τέτοια παιχνίδια.
Η τοπική κοινωνία βράζει απο το πρωί στα Λουτρά και η δοιοίκηση έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
Ηταν δεδομένο ότι η διοίκηση θα ψήφιζε τον υποψήφιο του κ.Τσιχριτζή απο την περιοχή και με την παραίτηση Δόντη αποκαλύφθηκε ότι προσπάθησε να παίξει διπλό παιχνίδι για να μην χάσει την οικονομική στήριξη των Δονταίων...!
Είναι αμφίβολο δε με όσα γίνονται απο το πρωί στα Λουτρά να φτάσει μετά την σοβαρή αυτή καταγγελία η διοίκηση Λέντζου μέχρι την Δευτέρα...!
Για μία κουτοπονηριά θα διαλύσουν και την  ιστορική ομάδα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου