.

.

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

εκδήλωση της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη με τιμώμενο πρόσωπο τον Αντετοκούμπο

 5. Ιουνίου, 2017

αντετοκουμπο

Μια εξαιρετική βραδιά με εκπλήξεις  για τα 30 χρόνια του Ομογενειακού σταθμού Cosmos Radio έλαβε χώρα χθες στο Terrace in the Park στο Κουήνς της Νέας Υόρκης.Ο εν λόγω εορτασμός για την επέτειο των 30 χρόνων του σταθμού συνδυάστηκε με τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ με τιμώμενα πρόσωπα τους κ.κ. Παναγιώτη Φασούλα και Μιχάλη Κακιούζη.

Κεντρικός καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο ο Γιάννης Αντετοκούμπο με την οικογένειά του. Ο Γιάννης και ο αδελφός του Θανάσης πήραν  βραβείο για την προσφορά τους.
Δείτε εδώ τη συγκλονιστική ομιλία του Γιάννη Αντετοκούμπο
ΕΠΑΓ6

Ο χώρος γέμισε από επιφανείς Ομογενείς και επιχειρηματίες, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο που μίλησε  με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τις αρχές της οικογένειας Αντετοκούμπο. Παρών και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας – συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία  Καρρά – ο οποίος συνομίλησε τόσο με την οικογένεια Αντετοκούμπο, όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο. Μη χάσετε αύριο το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM όλο το παρασκήνιο!
tragkas2
τρα1τρα2
Άλλωστε, ο Γιώργος Τράγκας διατηρεί στενές σχέσεις με το επιτελείο του Cosmos Fm, καθώς θυμίζουμε ότι έκαναν φέτος μαζί μια εξαιρετική πρωτοχρονιάτικη εκπομπή! Δείτε εδώ φωτογραφία του με τον Πρόεδρο του Cosmos Fm, κο Κώστα Αγγελούδη.
τρα4
 Το παρών έδωσε και η υπουργός τουρισμού, Έλενα Κουντουρά – μια εξαιρετική παρουσία – που βράβευσε τον Γιάννη αλλά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης που έδωσε το βραβείο στον Παναγιώτη Φασούλα.
ΕΠΑΓ4ΕΠΑΓ7
 ΕΠΑΓ11
Συγκίνησε ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης, ο οποίος και έψαλε τον εθνικό ύμνο στην αρχή της εκδήλωσης, ενώ την ίδια στιγμή η εξαιρετική συνάδελφός του, Μελίνα Τσιροπούλου έψαλε τον Αμερικανικό. Συγκινητικά ήταν τα λόγια για του Πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου. Όλοι  μίλησαν για τη δύναμη της ενότητας και τη σημασία της οικογένειας στην εξέλιξη του κάθε ανθρώπου.
petrelis
Ο κόσμος έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον Γιάννη κ τον Θανάση, οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα αλλά δεν θέλησαν να βγουν φωτογραφία με τον καθένα ξεχωριστά,  παρά  στήθηκαν μόνο στην είσοδο μαζί με τους επίτιμους καλεσμένους για χάρη των δημοσιογράφων.
ante 2ante3
Κατά τα αλλά η πρόσβαση στο τραπέζι των Αντετοκούμπο ήταν διακριτικά αποτρεπτική, καθώς άνθρωποι της εκδήλωσης ήταν στημένοι στα σημεία – κλειδιά για να μην «εισβάλλει» κανείς στο τραπέζι τους, έστω και για μια σέλφι.
Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσε ανέλαβε ο Ελληνοαμερικάνος παρουσιαστής,  mr Earnie Anastos,
tv host
ενώ την οργάνωση κ ιδέα είχε και πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού Cosmos Fm, Πάνος Σατζόγλου.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...