Breaking

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Κινέζος έκανε παράνομα μασάζ στην παραλία Λουτρακίου



Μάρτυρες ενός απρόσμενου περιστατικού έγιναν οι λουόμενοι παραλίας στο Λουτράκι Κορινθίας το περασμένο Σάββατο.Ειδικότερα, άνδρες του αστυνομικού τμήματος μετέβησαν στην παραλία προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιτόπιους ελέγχους, αφού αξιοποίησαν πληροφορίες που ήθελαν στην περιοχή να υπάρχει μασέρ κινεζικής καταγωγής, ο οποίος έκανε μασάζ σε λουόμενους.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, όταν ο μασέρ διαπίστωσε την παρουσία των ανδρών αστυνομικών, άρχισε να τρέχει μεταξύ των λουόμενων για να αποφύγει τη σύλληψη.

Στη συνέχεια και αφού συνηδειτοποίησε πως κάτι τέτοιο μάλλον έμοιαζε κάπως δύσκολο, βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα και άρχισε να κολυμπάει και να απομακρύνεται.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί απαγορεύεται να κάνουν σύλληψη εντός των υδάτων, αφού κάτι τέτοιο ανήκει στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Σώματος και για αρκετή ώρα υπήρξε αναστάτωση για το ποια θα ήταν η διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθηθεί.

Τη λύση έδωσε ένας λουόμενος, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα, πλησιάζοντας τον μασέρ, και τον υποχρέωσε να βγει στη στεριά.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου