.

.

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Οι μακελάρηδες του Λονδίνου στιγμές πριν την επίθεση!

terrorists-4

Βίντεο- ντοκουμέντο που έχει καταγράψει τους τρομοκράτες να κινούνται στην Αγορά του Μπόροου έφερε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα express. Στο βίντεο, φαίνονται οι δράστες να κινούνται απολύτως ψύχραιμοι, σα να πήγαιναν απλώς μια βόλτα, δευτερόλεπτα, ουσιαστικά πριν αρχίσει η σφαγή μέσα σε παμπ και εστιατόρια της Νότιας Οχθης του Τάμεση.

Και οι τρεις δράστες έπεσαν νεκροί από τα πυρά αστυνομικών, ενώ τουλάχιστον ένας εξ αυτών έφερε ζώνη που προσομοίαζε να έχει εκρηκτικά στη μέση του- αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι ήταν ψεύτικα.
Η βρετανική αστυνομία κάνει αγώνα δρόμου για να ταυτοποιήσει τους δράστες., καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα «κανένα στοιχείο για την ταυτότητά τους δεν είναι γνωστό».
Το βίντεο, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της Express έχει τραβηχθεί από κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες – ένας εκ των οποίων φορά φανέλα της Άρσεναλ- ελάχιστα λεπτά νωρίτερα έχουν πέσει με το λευκό βαν πάνω στον κόσμο στη Γέφυρα του Λονδίνου, έχουν εγκαταλείψει το όχημα και κινούνται προς το πολύβουο Μπόροου για να θέσουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους, που είναι η σφαγή αδιακρίτως. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επενέβη μέσα σε οκτώ λεπτά από τη στιγμή που εκλήθη και οι δράστες εξουδετερώθηκαν επί τόπου.
:
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...