.

.

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Αμαξοστοιχία παρέσυρε την εγγονή του Νικίτα Χρουστσόφ

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί στη Μόσχα η εγγονή και θετή κόρη του Νικήτα Χρουστσόφ, Γιούλια. Την παρέσυρε η ταχεία αμαξοστοιχία AEROEXPRESS που συνδέει το αεροδρόμιο Βνούκοβο με το κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, ενώ περπατούσε κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, που διενήργησαν αρμόδιοι για συγκοινωνιακά δυστυχήματα εισαγγελείς της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας, η Γιούλια Χρουστσόβα δεν πρόφτασε να αντιδράσει στο σφύριγμα του τρένου, με το οποίο επιχείρησε να την προειδοποιήσει ο μηχανοδηγός.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, σύμφωνα με πηγή της υπηρεσίας άμεσης επέμβασης της πόλης, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Tass, η 77χρονη Γιούλια Χρουστσόβα, βρήκε τραγικό θάνατο στην αποβάθρα «Μιτσουρινετς», τη στιγμή που πήγαινε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή σε ακατάλληλο σημείο.
Η Γιούλια Χρουστσόβα, ήταν κόρη του Λεονίντ Χρουστσόφ, γιού του σοβιετικού ηγέτη Νικίτα Χρουστσόφ. Ο Νικίτα Χρουστσόφ υιοθέτησε την εγγονή του όταν ο Λεονίντ χάθηκε και θεωρήθηκε αγνοούμενος. Η μητέρα της, την οποία ουσιαστικά δεν γνώρισε, είχε συλληφθεί το 1943 με την κατηγορία ότι είχε επαφές με ξένους και στάλθηκε στην εξορία, στην οποία έμεινε 15 χρόνια.
Πηγή
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...