Breaking

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Βρετανία: Καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση η γυναίκα που ξεγέλασε τη φίλη της και έκανε σεξ μαζί της με ψεύτικο πέος

COURT HAMMER

Μια 27χρονη στη Βρετανία καταδικάστηκε επειδή προσποιήθηκε τον άνδρα για να ξεγελάσει φίλη της ώστε να κάνει σεξ μαζί της, χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο/ προσθετικό πέος αξίας 20 λιρών. Η Γκέιλ Νιούλαντ βρέθηκε ένοχη για σεξουαλική επίθεση με «εντυπωσιακή παραπλάνηση» σε δικαστήριο του Μάντσεστερ την Πέμπτη, μετά από νέα δίκη.

Η Νιούλαντ είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο του Τσέστερ το 2015, όπου είχε βρεθεί ένοχη για σεξουαλική επίθεση. Ωστόσο, η καταδίκη αυτή απορρίφθηκε από εφετείο τον Δεκέμβριο, όταν τρεις δικαστές αποφάνθηκαν πως ο τρόπος που είχε χειριστεί την υπόθεση ο προηγούμενος δικαστής δεν ήταν δίκαιος και ισορροπημένος.Photo published for Gayle Newland found guilty at retrial of tricking female friend into sex
Η Νιούλαντ, που χρησιμοποιούσε το όνομα «Kye Fortune» σε ψεύτικο προφίλ στο Facebook, άλλαξε την εμφάνιση και τη φωνή της, ενώ απαίτησε από την άλλη γυναίκα να έχει τα μάτια της δεμένα κατά τις συναντήσεις τους. Προσποιούνταν ότι ανάρρωνε από όγκο στον εγκέφαλο και δεν ήθελε η φίλη της να δει τις ουλές.
Έκαναν σεξ περίπου 10 φορές μέσα σε δύο χρόνια, μέχρι που η καταγγέλλουσα έβγαλε τη μάσκα κατά το σεξ και είδε τη Νιούλαντ, η οποία φορούσε ένα ψεύτικο πέος, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου