.

.

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ουκρανή πολιτικός «κολάζει» με τις γυμνές της φωτογραφίες…

ουκρανη

Ποια Jennifer Lawrence και ποια Rihanna; Η Ουκρανή πολιτικός Olga Lyulchak είναι ακόμη ένα (ή τουλάχιστον έτσι λέει) θύμα του χάκερ που έκλεψε γυμνές φωτογραφίες από λογαριασμούς iCloud και τις δημοσιοποίησε.

Αλλά εν αντιθέσει με τα άλλα θύματα, εκείνη μάλλον το διασκεδάζει που όλος ο κόσμος την είδε όπως τη γέννησε η μαμά της. Και δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις γυμνές της φωτογραφίες με γνωστά έργα μεγάλων ζωγράφων. Αυτό θα πει να είσαι ταπεινός…
Αλλά η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους. Και η υποψήφια βουλευτής Olga Lyulchak, μέλος του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία για Μεταρρύθμιση, είναι πολλά αλλά όχι μέτρια!

«Ο κόσμος τιμά τα αριστουργήματα μεγάλων ζωγράφων όπως ο Βαν Γκογκ, ο Τιτσιάνο και άλλοι. Δημιούργησαν γυμνά αριστουργήματα τα οποία θαυμάστηκαν. Στις μέρες μας, η γυναίκα που εμφανίζεται γυμνή θεωρείται χυδαία. Δεν το καταλαβαίνω. Θεωρών πως είναι καθαρή τέχνη», δήλωσε η 30χρονη Ουκρανή πολιτικός.

Η Lyulchak είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του πυγμάχου Βιτάλι Κλίτσκο. Οι κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ουκρανία θα γίνουν στις 26 Οκτωβρίου, ενώ πρόσφατα έχασε τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο του Κιέβου, μετά τις εκλογές του Μαΐου.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...