Breaking

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Άγριο φονικό στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί, την έθαψε και δήλωσε εξαφάνιση

Άγριο φονικό στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί, την έθαψε και δήλωσε εξαφάνιση

ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταινία τρόμου θυμίζει το ασύλληπτο φονικό που σημειώθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, με δράστη έναν άνδρα ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.
Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες ο δράστης πήγε στην Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση της συζύγου του. Το ζευγάρι ζούσε στην Αθήνα και είχε εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας.
Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πώς χάθηκε, πού χάθηκαν τα ίχνη της, αν είχαν τσακωθεί πριν και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις, ο 70χρονος άνδρας έπεσε σε αντιφάσεις.
Όταν έγιναν πιο πιεστικοί απέναντί του, εκείνος έσπασε και ομολόγησε τη φρικτή πράξη του. Ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκα χτυπώντας την με ένα σφυρί στο κεφάλι, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εξοχική κατοικία τους στο Σοφικό Κορινθίας.
Μάλιστα, υπέδειξε έναν τάφο στο νεκροταφείο του χωριού όπου είχε θάψει το πτώμα της.
Κάτοικος της περιοχής είχε γράψει στο Facebook:
«ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΜΈΣΑ ΣΕ ΤΆΦΟ.ΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΠΤΏΜΑ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΉΜΑ. ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΑΊΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΕΊΧΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΌ ΤΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ».
Η επιτόπια έρευνα έφερε στο φως τη σορό της άτυχης γυναίκας και αρκετά ίχνη αίματος έξω από τον τάφο, όπου την είχε ακουμπήσει ο συζυγοκτόνος.
Ο 70χρονος άνδρας κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου