Breaking

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ! Τι αποκάλυψε για τη βασιλική οικογένεια

22. Ιουνίου, 2017 
HARRY
Κάποιοι δεν το περίμεναν αλλά όσοι ξέρουν τον πρίγκιπα Χάρι δεν ξαφνιάστηκαν από την δήλωση  - σοκ που έκανε.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Newsweek  δήλωσε ότι κανείς στη βασιλική οικογένεια δεν θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα   αν και πρόσθεσε για να χρυσώσει το χάπι είπε ότι η Βρετανία και άλλες χώρες έχουν ανάγκη τη μαγεία της μοναρχίας. «Θα κάνουμε το καθήκον μας» καταλήγει με νόημα.

Ακόμη ο πρίγκιπας επικρίνει την απόφαση της οικογένειας να του επιβάλλουν να περπατήσει πίσω από το φέρετρο της μητέρας του στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. «Δεν πρέπει να ζητήσει κανείς σε ένα παιδί να το κάνει αυτό».
Ο Χάρι δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι δεν ήθελε την δουλειά και από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι και άλλοι στην οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του Ουίλιαμ δεν τη θέλουν.  Δεν ξεχνά να πλέξει και το εγκώμιο της γιαγιάς του επειδή μας αφήνει να διαλέξουμε και να πάρουμε το χρόνο μας. Τόσο ο Χάρι όσο και ο Ουίλιαμ έχουν δεχθεί κριτική για το γεγονός ότι δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους σωστά.
Ο Χάρι αναφέρεται με λεπτομέρειες στις κρίσεις πανικού που πάθαινε νεότερος που τον ανάγκασαν να ζητήσει βοήθεια και πως ο θάνατος της μητέρας του επηρέασε τη συμπεριφορά του προκαλώντας αρνητικά σχόλια.
Από τη μητέρα του πήρε την αγάπη για την καθημερινότητα αποκαλύπτοντας ότι κάνει μόνος του τα ψώνια του. Προσθέτει ότι αν κάνει παιδιά τότε είναι αποφασισμένος να έχει μια σχετικά φυσιολογική ζωή:  «Ακόμη και αν ήμουν βασιλιάς θα έκανα μόνος μου τα ψώνια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου