.

.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ- ΠΑΓΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ….

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Καταιγιστικές εξελίξεις στην Ουάσινκγτον στην υπόθεση των πρωτοφανών βιαιοπραγιών και επεισοδίων από αντρες της Φρουράς του Ερντογάν και μέλη της Πρεσβείας στην Ουάσινγκτον, όταν μαζί με άλλους Τούρκους είχαν ξυλοκοπήσει άγρια ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές Κουρδικής και Αρμενικής καταγωγής!
Oπως ενημερώθηκε ο Hellas FM, πριν λίγη ώρα αστυνομικοί στην Ουάσινγκτον ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ δύο από τους Τούρκους που συμμετείχαν στα επεισόδια που είχαν προκαλέσει την οργή της Αμερικανικής Κυβέρνησης.
fca7f43502c246e09719369a1a6fefe3_L
ρεπορτάζ Δημήτρης Φιλιππίδης
Το StateDepartment επιβεβαίωσε την είδηση δίνοντας τα ονοματα των συλληφθέντων στην δημοσιότητα. Πρόκειται για τον EyupYildirim, 50 ετών, κάτοικο NewJersey, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και τον SinanNarin, κάτοικο Βιρτζίνια. Ο Yildirim κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης και απρόκλητη επίθεση και ο Narin γαι συμμετοχή στις επιθέσεις!
Εκπρόσωπος του StateDepartment δήλωσε ότι ήδη οι ερευνες έχουν προχωρήσει με την χρήση των καμερών στην περιοχή που έλαβαν χώρα τα επεισόδια έξω από την Οικία του Τούρκου Πρέσβη, ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνουν όλα τα απαιτούμενα βήματα για την απόδοση δικαιοσύνης.
www.hellasfm.us/
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...