.

.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Δημήτρης Σουκαράς: Ενα μεγάλο ταλέντο στην κλασσική κιθάρα!


Με την μουσική Εκδήλωση «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις» προαναγγέλλονται για εφέτος οι εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου, του οποίου την μνήμη εορτάζει η Εκκλησία μας την 29η  Ιουνίου.

Η Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κροκίδειο Αίθουσα(παραπλεύρως του Επισκοπείου)
το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017  και ώρα 20:00, θα περιλαμβάνει  ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας από τον κ. Δημήτρη Σουκαρά καθώς και συναυλία με την υψίφωνο κ. Ευαγγελία Τσίρτση – Αλαβέρα
και την γυναικεία χορωδία «Opus Femina» του ΚΕ.Π.Α.Π Δ. Κορινθίων
υπό την διεύθυνση της κ. Γαρυφαλλιάς Παπαγιαννοπούλου.

Δημήτρης Σουκαράς

O Δημήτρης Σουκαράς γεννήθηκε στην Κόρινθο 1995 και ξεκίνησε τις σπουδές του στην κιθάρα σε ηλικία 12 ετών με τον πατέρα του Νίκο Σουκαρά. Συνέχισε με τον Μιχάλη Μπρούζο ενώ από το 2011 δάσκαλός του είναι ο Γιώργος Μπεχλιβάνογλου με τον οποίο πήρε και το πτυχίο του το 2014.

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου (τάξεις Κοτσιώλη - Βουγιούκα), ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα ερμηνείας με τον πιανίστα Α. Πάππα και θεωρητικών με τον συνθέτη Φ. Τσαλαχούρη.

O Δημήτρης Σουκαράς έχει κερδίσει βραβεία σε 8 διαγωνισμούς μεταξύ των οποίων και αυτών της Βέροιας, της Πάτρας, της Πρέβεζας της Καρδίτσας και της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει λάβει μέρος σε Σεμινάρια και Master Classes κορυφαίων ελλήνων και ξένων κιθαριστών.

Τέλος, έχει συνθέσει κομμάτια για κιθάρα και βιολοντσέλο καθώς και κιθάρα και φλάουτο (μουσική δωματίου).
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...