Breaking

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΚΟΛΕΓΙΑ'' ΜΑΡΙΝΑΚΗ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

29/06/2017

Τα πράγματα έχουν ως εξής, και επί της ουσίας. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπαίνει στο ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2012, με στόχο να ξεσηκώσει τη λαϊκή βάση του σακατεμένου οικονομικά Παναθηναϊκού. Δύο χρόνια πριν ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ολοκληρωτικά ελέγχει ήδη τη σακούλα στο χώρο, όταν το 2012 εμφανίζονται δύο νέοι παίκτες:
Ο Ιβάν Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Ενα χρόνο αργότερα, επιστρέφει στην πιάτσα ο Δημήτρις Μελισσανίδης, με την ΑΕΚ.

Ο πιο μεγάλος αντίπαλος του Μαρινάκη, ο πιο μετωπικός και... μακροβιώτερος από τους τρεις, Ιβάν, τίγρη και Αλαφούζο, είναι ο τρίτος. Δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο ανοικτές, τολμηρές και προσωπικές επιθέσεις στο ποδόσφαιρο, όσο αυτές του Αλαφούζου κατά Μαρινάκη. Και σήμερα, λέγεται, ότι τα αφεντικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τα έχουν «βρεί».

Γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνονται! Έχουν γίνει. Δύο άτομα επώνυμοι να σκοτώνονται μεταξύ τους και στη συνέχεια, όχι απλά να σταματήσουν να σφάζονται, αλλά και να «συνεργάζονται».

Όπως, από την άλλη, δύο μάγκες να είναι για δεκαετίες κολλητάρια, μόνον στο στόμα να μη φιλιούνται, και κάποια στιγμή γίνονται οι χειρότεροι εχθροί. Ο ένας να μη θέλει να βλέπει τον άλλον.

Τι ακριβώς συμβαίνει με Αλαφούζο και Μαρινάκη; Πράγματι τα έχουν «βρεί» και το σπουδαιότερο, στο όνομα ποιών κοινών συμφέροντων σταμάτησε, αν σταμάτησε, ο προσωπικός τους πόλεμος;

Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται. Κάποιοι το λένε θολά. Κάποιοι στα ίσα, ότι Αλαφούζος, όχι μόνον ως πρόσωπο, ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αλλά και ως καναλάρχης, άλλαξε γραμμή απέναντι στον Μαρινάκη. Αυτό είναι γεγονός. Δεν χρειάζεται να μας το πει κανένας. Το ζητούμενο είναι για ποιό λόγο έκανε την τούμπα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Είναι αδύνατον να μην πήρε εγγυήσεις ο Αλαφούζος, αλλά και να μη βγαίνει οφελημένος όταν διέταξε «παύσατε εναντίον Μαρινάκη» στη δύναμη πυρός που διαθέτει ως μηντιάρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου