Breaking

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ και ο Κουρουμπλής ΓΛΕΝΤΑΕΙ!- Το θέμα είναι πώς χορεύει μέσα στο ΣΚΟΤΑΔΙ του;;; Ρε παίδες, μήπως μας δουλεύει; (BINTEO)



PATRA

Εικόνα από τα παλιά…
Τύπος με κομπολόι να κρέμεται γύρω από τον καρπό του, ένας κάποιος πρόεδρος να χαιρετάει τους θαμώνες και ένα τρίτο ουίσκι που συνοδεύεται από την ατάκα «έβαλε τώρα το δικό μου»!

Στο σήμερα…
Η Ελλάδα καίγεται, τα νέα μέτρα τσουρουφλάνε σπίτια και επιχειρήσεις αλλά κάπου στο… βάθος υπάρχει ο ίδιος τύπος. Εκείνος που ξέρει να τα «σπάει» με την παρέα του και ας βυθίζεται η Ελλάδα μαζί με το χρέος της.
Πάμε Ιθάκη στο Κατώι του Λάλα που ο Παναγιώτης Κουρουμπλής του έδωσε και κατάλαβε σε ένα μαρκύ ζεϊμπέκικο όπως είναι το θρυλικό «ζεϊμπέκικο της ευδοκίας». Την Παρασκευή 26 Μαίου και αφού είχαν μεσολαβήσει κάτι περικοπές, κάτι μάχες με μολότοφ έξω από την βουλή, ο Υπουργός Ναυτιλίας
βρέθηκε στο συνέδρια για την Υγεία που έγινε στην Ιθάκη.
Πριν τις δηλώσεις περί «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» και τις προτροπές του, πως η Ελλάδα ως κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει το «μάνα εξ΄ουρανού», βγήκε διασκέδασε και τα έφερε και δύό στροφές παρέα με φίλους πολιτικούς και συνεργάτες σε γνωστό μαγαζί.
Το ένα ποτό έφερε το άλλο και θέλοντας να ξεχάσει -προφανώς- τα όσα συμφωνήθηκαν με τους δανειστές, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διασκέδασε όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος μέχρι το πρωί, με κόσμο να χειροκροτά στα πόδια του και το ζεϊμπέκικο να αντιλαλεί στα αυτιά μας σαν τις υποσχέσεις περί «σκίσιμο των μνημονίων».
Θυμηθήκαμε εποχές ΠΑΣΟΚ και επιδοτήσεων, το ζεϊμπέκικο του Άκη Τζοχατζόπουλου. «Αυτός ο άνθρωπος αυτός» χόρευε και ο… Ανδρέας.
Κακά τα ψέματα η πολιτική το σηκώνει το βαρύ ζεϊμπέκικο. Χορός χωρίς βήματα μπροστά αλλά κυκλικά όπως η πορεία της χώρας μας στην Ευρώπη.
Γιατί οι κυβερνήσεις πέφτουν αλλά ο ζεϊμπέκικος μένει!

Παναγιώτης Κουρουμπλής χορεύει ζεϊμπέκικο στο Βαθύ Ιθάκης


Kάτι από τα… παλιά!

Eποχές "ΠΑΣΟΚ" και επιδοτήσεων - Στο "κατώι του Λάλα" ο Κουρουμπλής έφερνε "στροφές" (δείτε video)Eποχές "ΠΑΣΟΚ" και επιδοτήσεων - Στο "κατώι του Λάλα" ο Κουρουμπλής έφερνε "στροφές" (δείτε video)Eποχές "ΠΑΣΟΚ" και επιδοτήσεων - Στο "κατώι του Λάλα" ο Κουρουμπλής έφερνε "στροφές" (δείτε video)Eποχές "ΠΑΣΟΚ" και επιδοτήσεων - Στο "κατώι του Λάλα" ο Κουρουμπλής έφερνε "στροφές" (δείτε video)
PATRASEVENTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου