.

.

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Ποιες οι απίστευτες καταγγελίες για διευθυντή πασίγνωστου ξενοδοχείου που παρενοχλούσε της εργαζόμενες;Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τις εργαζόμενες σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα ο υπεύθυνος μάνατζερ, που οι ακόρεστες ορέξεις του τον οδήγησαν στο εδώλιο!

Επί έναν ολόκληρο χρόνο παρενοχλούσε εν ώρα εργασίας δύο εποχιακές σερβιτόρες, από τις οποίες απαιτούσε να υποκύψουν στις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, απειλώντας τις με επαγγελματικές «ποινές», αλλά ακόμη και με απόλυση αν δεν τον ικανοποιούσαν!
Οι δύο γυναίκες (η μία έχει κυπριακή καταγωγή, ενώ η άλλη είναι αλλοδαπή) είδαν και απόειδαν από τις αφόρητες πιέσεις του 54χρονου διευθυντή τους και αποφάσισαν να τον καταγγείλουν, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει σχετικά με όσα του καταλογίζουν.
Οι πιπεράτες λεπτομέρειες της καταγγελίας για παρενόχληση σοκάρουν, καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δεν δίσταζε να χουφτώνει τα οπίσθια αλλά και τις γάμπες των εργαζόμενων γυναικών, να πιάνει τα στήθη τους και να επιχειρεί να τις φιλήσει!
Τα θύματα κατήγγειλαν, ακόμη, ότι τις αγκάλιαζε, τις έσφιγγε στο σώμα του και ακουμπούσε τα γεννητικά όργανά του στα οπίσθιά τους, ενώ ταυτόχρονα «χούφτωνε» και χάιδευε τα στήθη τους!
Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες το 2014 και το 2015, στη Λάρνακα της Κύπρου. Από τις καταθέσεις των γυναικών προκύπτει ότι, εκτός από τις άσεμνες χειρονομίες και επιθέσεις σε βάρος τους, ο 54χρονος κατηγορούμενος διευθυντής τις απειλούσε ότι θα μετέτρεπε τη ζωή τους σε κόλαση στον χώρο εργασίας τους εάν δεν υπέκυπταν στις ορέξεις του.
Τις απειλούσε ότι, αν δεν κάλυπταν τις ανάγκες και τις φαντασιώσεις που είχε στο μυαλό του, θα τις μετέθετε σε μόνιμη βάση στη βραδινή βάρδια! Δεν ήταν, ωστόσο, και λίγες οι φορές που τις απειλούσε ότι θα τις στείλει στην ανεργία.
Μάλιστα, ο 54χρονος διευθυντή φέρεται ότι εκμεταλλευόταν σε τέτοιον βαθμό την εξουσία που του παρείχε η επαγγελματική θέση του, ώστε πρότεινε σε μία από τις εργαζόμενες να κάνει σeξ μαζί του με αντάλλαγμα μελλοντική προαγωγή από σερβιτόρα Γ’ σε… σερβιτόρα Β’!
Η Κύπρια σερβιτόρα κατήγγειλε ότι της έλεγε πως «του χρωστάει χάρη», καθώς ο ίδιος είχε μεσολαβήσει για να προσληφθεί στο ξενοδοχείο! Για να «εξοφλήσει» τη συγκεκριμένη χάρη, βέβαια, ζητούσε να μείνουν μόνοι τους σε ένα δωμάτιο και να κάνουν σeξ ως το πρωί!
Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί με την κατάθεση κι άλλων μαρτύρων, οι οποίοι θα προσέλθουν στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν τις καταγγελίες των δύο γυναικών.
Οι εργαζόμενες, πάντως, υποχρεώθηκαν να αλλάξουν επαγγελματική στέγη μετά την καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία, αλλά και ο… «καυτός» διευθυντή απολύθηκε από το ξενοδοχείο, πληρώνοντας τις… ορέξεις του.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...