Breaking

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 25-24 είναι σήμερα η δύναμη των δύο υποψηφίων!


Εμεινε μόνο μία εβδομάδα για τις εκλογές της Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων.
Ας δούμε πως έχει αυτή την στιγμή η κατάσταση.Ο Μιχάλης Τσιχριτζής ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία έχοντας εξασφαλίσει όλες της ομάδες απο τους δήμους Κιάτου (λόγω Βράκα) και Βέλου (λόγω Πετρόπουλου). Συνολικά ξεκίνησε με 20 σωματεία αναζητώντας αλλά 10 για να επανεκλεγεί.
Ο Στάθης Γκουρβέλος ξεκίνησε με 17 σωματεία έχοντας πλήρη σχεδόν υπεροχή στην Ανατολική Κορινθία και προβλήματα στην Δυτική.
Εμείς δημοσιογραφικά προσπαθήσαμε να είμαστε στην μέση και να ενημερώνουμε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά τους Κορίνθιους μέσα απο το Street Life, χωρίς να πετάμε πέτρες ή να εξαθλιώσουμε κάποιον υποψήφιο.
Εχοντας πλέον μία συνολική εικόνα της κατάστασης και ξέροντας την ακριβή στάση σχεδόν  κάθε ομάδας αλλά και πολλά απο τα παρασκήνια θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε την ακριβή εικόνα της κατάστασης όπως αυτή τρέχει.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
Σήμερα μία ακριβώς εβδομάδα πριν την κάλπη.
Μιχάλης Τσιχριτζής και Στάθης Γκουρβέλος έχουν "εξασφαλίσει"  25 σωματεία ο νυν πρόεδρος και 24 σωματεία ο γιατρός πκαι βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία.
Απο τις ομάδες που απομένουν να αποφασίσουν δύσκολα μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα ο νυν πρόεδρος της Ενωσης γιατί το σύνολο είναι ομάδες της Ανατολικής Κορινθίας που δεν είναι το δυνατό χαρτί του.
Αντικειμενικά ο κ.,Γκουρβέλος περιμένει να πάρει την πλειοψηφία των αναποφάσιστων και έτσι να αποκτήσει προβάδισμα. Αν και ξεκίνησε απο την δεύτερη θέση, κατάφερε να φτάσει στα ίσια.

Ενα επικοινωνιακό λάθος του Τσιχριτζή που εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο οι Γκουρβελικοί.
Οταν ξεκίνησε η εκστρατεία του πρόεδρου οι άνθρωποι του εκτιμώντας ότι τα 29 σωματεία του δήμου Κορινθίων θα παίξουν κυριάρχο ρόλο, έβγαλαν το σύνθημα..."θέλουμε πρόεδρο Κορίνθιο"...!
Ομως δεν εκτίμησαν ότι αυτό θα γυρνούσε μπούμερανγκ, γιατί  το γύρισαν ανάποδα οι επιτελείς του Γκουρβέλου και άνοιξαν πόρτες στις ομάδες της Ανατολικής Κορινθίας, λέγοντας:
"Πάλι θα στηρίξετε  Βράκα και Πετρόπουλο  μία ζωή να καθορίζουν τον πρόεδρο και το Κιάτο και το Βέλο να απολαμβάνουν ασυλία, ενώ οι ομάδες της Κορίνθου και της άλλης Κορινθίας να ταλαιπωρούνται; Πρέπει να τελειώσει αυτό..."..!
Αποδείχθηκε στην πράξη ότι οι κκ. Βράκας και Πετρόπουλος όχι μόνο δεν έχουν συμπάθειες στην Ανατολική Κορινθία αλλά αποτελούν αιτία να μην ψηφίσουν σωματεία Τσιχριτζή κάτι που έχει ήδη καταγραφεί και το ξέρει ο κ.Τσιχριτζής.

Ετσι έχει η κατάσταση για αυτό και στο επιτελείο του Στάθη Γκουρβέλου τις τελευταίες ημέρες επικρατεί συγκρατημένη αισοδοξία, που αυξάνεται όσο φτάνουν τα πληρεξούσια.
Αυτό πάντα με την αίρεση ότι όσοι έχουν οριστεί με πληρεξούσια θα πάνε στην κάλπη και θα ψηφίσουν ότι ακριβώς έχουν αποφασίσει οι ομάδες και δεν θα...αλλάξουν γνώμη καθ' οδόν, όπως συνέβη την περασμένη φορά.

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ

1. Α.Ο. Ζευγολατιό
2.Ελλάς Βέλου
3.Καμάρι
4.ΠΑΣ Κόρινθος
5.Πέλοπας Κιάτου
6..Αο Ρομά
7..Αρης Βοχαϊκού
8.Δάφνη Εξαμιλίων
9.Διμηνιό
10.ΠΑΣ Κύψελος
11.Σπαθοβούνι
12.ΑΟ Φωκάς
13.Περιγιάλι
14.Σαρωνικός Γαλατακίου
15.Αναγέννηση Κιάτου
16.Ασπρόκαμπος
17.ΑΟ Λεχαίου
18.ΑΟ Σολωμός
19.Αγιάννης
20.Νέοι Στιμάγκας
21.Φενεός
22. Ευρωστίνη
23.Σοφικό 05
24.Ακαδημία Λεχαίου
25. Αρης Κορίνθου (γυναικεία)

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΥ

1.Δερβένι
2.Ηαρκλής Λεχαίου
3.Ηρακλής Ξυλοκάστρου
4.Θύελλα Πετρίου
5.Ισθμιακός
6.Κόρινθος '06
7.Παννεμεατικός
8.Πανσολυγιακός
9.Ολυμπιακός Λουτρακίου
10.Αγιοι Θεόδωροι
11.ΠΑΟ Κουταλάς
12.ΠΑΣ Κλένια
13.Περαχώρα
14.Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
15.Αίας Κορίνθου
16.Λαύκα
17.Μαψός
18.Απέσσας Χαλκίου
19.ΑΣ Λουτράκι
20.Εθνικός Ξυλοκερίζης
21.Ποσειδών κυρά Βρύσης
22.Πήγασος
23.Αμαζόνες (γυναικεία)
24. ΑΟ Λουτρακίου

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
1, Αστέρας Κορίνθου
2.Λυκοποριά
3.Αγγελόκαστρο
4.Αετός Κρυονερίου
5.Αρης Αρχαίας Κορίνθου
6.Αγιος Γεώργιος
7.Ολυμπιακός Ασσου
8. Tαρσινά
9.Τενεάτης Αθικίων
10. Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου