.

.

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Ακόμη πιο κοντά στον Αρμαγεδδώνα: 15 χρόνια φυλακή όποιος μιλάει θετικά για το Κατάρ από Σ.Αραβία και ΗΑΕ- Οι Σαουδάραβες αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο! – Απίστευτη ανοχή προς την τρομοκρατία και θέληση για εισβολή!

Οι μάσκες έπεσαν και δεν κρατιούνται με τίποτα πλέον οι σαουδάραβες και οι χώρες -δορυφόροι τους. Η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας που πρωτοστατεί στην διακοπή των διπλωματικών επαφών μιας σειράς αραβικών – κυρίως – χωρών με το Κατάρ, το οποίο και κατηγορεί πως στηρίζει την τρομοκρατία, δείχνει άσβεστο μίσος και δεν τήρησε ούτε ένα λεπτό σιγής για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο!
Οι Σαουδάραβες μάλιστα δείχνουν τέτοια ανοχή στην τρομοκρατία, που δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε σε… αγώνες ποδοσφαίρου.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του βασιλείου, αντιμετώπιζε την Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, με τους Σαουδάραβες να το αποφεύγουν και μάλιστα δίχως ίχνος διακριτικότητας.
Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας επέβαλε ποινές φυλάκισης έως και πέντε χρόνια για όσους σαουδάραβες πολίτες εκφράζουν συμπάθεια στο Κατάρ μέσω κοινωνικών ιστότοπων, εν μέσω της κλιμακούμενης φιλονικίας μεταξύ της Ντόχα και των γειτόνων της, μετέδωσαν τοπικά μέσα χθες.
Νωρίτερα χθες, ο γενικός εισαγγελέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) επίσης ανακοίνωσε την τιμωρία υπηκόοων των Εμιράτων για την έκφραση συμπάθειας προς το Κατάρ, δηλώνοντας ότι θα φυλακίζονται με ποινές κάθειρξης έως και δεκαπέντε χρόνια και θα υποχρεώνονται να καταβάλουν επίσης και υψηλό πρόστιμο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Al Akhbar (Αλ Άκμπαρ), οι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας θα υποχρεώνονται επίσης να πληρώσουν πρόστιμο 3 εκατομμυρίων ριγιάλ (πάνω από 700.000 ευρώ) για την εκδήλωση της υποστήριξής τους προς τη Ντόχα.
Ντροπή και Αίσχος! Νέα απόφαση της FIFA απαγορεύει σε Χριστιανούς Ποδοσφαιριστές να κάνουν τον Σταυρό τους στο Γήπεδο…
Περαιτέρω μέτρα εναντίον του Κατάρ είναι πιθανό να λάβουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, περιλαμβανομένων νέων περιορισμών στις επιχειρήσεις, όπως δήλωσε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος της χώρας.
«Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσουν οι πιο ψύχραιμοι, ότι οι πιο συνετοί θα επικρατήσουν και ότι δεν θα φτάσουμε ως εκεί», σημείωσε ο Άνουαρ Γκάργας, υπουργός Εξωτερικών των Εμιράτων.
Στο μεταξύ, οι υπήκοοι Κατάρ δεν θα μπορούν να επιβιβάζονται σε πτήσεις προς το Ντουμπάι ή το Αμπού Ντάμπι, διότι οι αρχές των ΗΑΕ τους έχουν απαγορεύσει να περνούν από τα αεροδρόμια της χώρας.
«Οι αλλοδαποί που ζουν στο Κατάρ και διαθέτουν βίζα παραμονής δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση για να λάβουν βίζα στα Εμιράτα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Etihad.
Οι αρχές των ΗΑΕ έχουν ήδη ανακοινώσει ότι οι υπήκοοι του Κατάρ δεν θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα ή να περνούν από τους μεθοριακούς σταθμούς της. Οι υπήκοοι Κατάρ δεν θα μπορούν να περνούν από τα αεροδρόμια των ΗΑΕ ακόμη και για να αλλάξουν αεροπλάνο.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα Εμιράτα προειδοποίησαν σήμερα ότι οποιοσδήποτε εκφραστεί θετικά απέναντι στο Κατάρ μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης θα κινδυνεύει να τιμωρηθεί με βαριές ποινές κάθειρξης.
Σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον Τύπο ο γενικός εισαγγελέας των Εμιράτων υπογραμμίζει ότι όσοι χρησιμοποιήσουν τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης «για να εκφράσουν συμπάθεια προς το Κατάρ ή να επικρίνουν τα Εμιράτα ή τις άλλες χώρες που έχουν υιοθετήσει αυστηρά μέτρα ενάντια στην κυβέρνηση του Κατάρ κινδυνεύουν με ποινές 3 έως 15 ετών κάθειρξη και με πρόστιμο τουλάχιστον 500.000 ντίρχαμ (120.800 ευρώ)».


pentapostagma
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...