Breaking

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΦΡΙΚΗ στο Βόλο: παππούς κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 11χρονη εγγονή του!

images

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου από την είδηση ότι ένας ηλικιωμένος φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την ίδια του την εγγονή, ηλικίας μόλις 11 ετών!

Εναντίον του 70χρονου άντρα, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση (για πράξη τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών (τετελεσμένη και σε απόπειρα) και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρονου από τον γιο και τη νύφη του.
Οι υποψίες της μητέρας και η αποκάλυψη
Την υπόθεση ερευνούσε η εισαγγελία με απόλυτη μυστικότητα, μετά από καταγγελία που έγινε τον Νοέμβριο του 2016 από τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία απευθύνθηκε στην αστυνομία όταν το αγγελούδι της έλυσε τη σιωπή του και μίλησε.
Η ανήλικη φοβόταν τον παππού και το εκδήλωνε αυτό με διάφορες συμπεριφορές όταν επρόκειτο να τον επισκεφτούν στο σπίτι του, οι οποίες κίνησαν τις υποψίες της μητέρας ότι κάτι κακό είχε συμβεί.
Οι ώρες της εξομολόγησης που ακολούθησαν, σόκαραν τη μητέρα που άκουσε από την κόρη της ότι ο πατέρας του συζύγου της ασελγούσε στο παιδικό κορμάκι της. Η γυναίκα απευθύνθηκε με τον σύζυγό της κατευθείαν στην αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε έρευνα με απόλυτη μυστικότητα.
Η έρευνα που ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε τη διάπραξη πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και επιβεβαιώθηκε η εξομολόγησή της.
Αρνείται τις κατηγορίες
Εναντίον του 70χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένο και σε απόπειρα, και αποπλάνηση σε ανήλικη τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Ο ηλικιωμένος κλήθηκε σε απολογία τον Μάρτιο και κρίθηκε προφυλακιστέος.
Όλο αυτό το διάστημα η δικογραφία της υπόθεσης βρισκόταν στην ανακρίτρια Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες η ανάκριση ολοκληρώθηκε.
Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα γίνει η εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο ή όχι ο 70χρονος παππούς, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.
Από την πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζεται πως ο 70χρονος είναι αθώος, πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο παππούς βρίσκεται σε αντιδικία. Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου υποστηρίζει ότι δεν προκύπτουν πράξεις βιασμού και επικαλείται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Πηγή: e-thessalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου