Breaking

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ G7 ΚΑΙ ΟΧΙ G8;;; Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ

Μαζεύτηκαν όλοι οι εκπρόσωποι της Ομάδας G7 να μιλήσουν για τα νέα μέτρα κατά της τρομοκρατίας και όπως αναμέναμε, ομόφωνα συμφώνησαν ότι θα χρειαστούν αυστηρότερα μέτρα.

Με αυτή την απάντηση ήρθαν οι κύριοι και κυρία για την επίθεση στο Μάντσεστερ. Οι ηγέτες των επτά μεγαλύτερων βιομηχανικών χωρών υπέγραψαν μια κοινή δήλωση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. «Αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα φιλίας, ως αλληλεγγύη με τη Βρετανία», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Paolo Gentiloni σήμερα Παρασκευή κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ομάδας των 7 στην Taormini στην Σικελία.
Οι συμμετέχοντες ηγέτες έκαναν μια έκκληση προς της εταιρείες παροχής του internet και των ΜΜΕ να εμποδίσουν εξτρεμιστικές δηλώσεις και να αυξήσουν τον δείκτη προστασίας σε «υψηλότερο επίπεδο». «Έχουμε δείξει ομόφωνη αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρομοκρατία. Ένα υψηλότερο επίπεδο πρόληψης τρομοκρατικών ενεργειών, χρειάζεται για μια αποτελεσματική δίωξη των δραστών και των υποστηρικτών της τρομοκρατίας».
Απλά και σταράτα τα λόγια που ειπώθηκαν στην Σικελία πριν λίγες ώρες απο την ομάδα των G7, όμως ας κοιτάξουμε τα χεράκια της κυρίας Μέρκελ, την φάτσα του Τρομπέτα, την αγγλίδα πρωθυπουργό και το νέο καμάρι των Ροτσιλντ και ας αναρωτηθούμε αν οι κύριοι και κυρίες δεν είχαν προσυμφωνήσει την συνεργασία τους εναντίον της τρομοκρατίας;;;

Οι 7 ηγέτες και τα χεράκια της Μέρκελ με τον κ. Ομπάμα
Δεν είναι άκρως ενδιαφέρον το γεγονός ότι μια Ομάδα βιομηχανικών χωρών μαζεύτηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά απο μια τρομοκρατική επίθεση, κάνοντας δηλώσεις για νέα μέτρα κατά της τρομοκρατίας αντί για μέτρα βελτίωσης και ανάπτυξης της οικονομίας;;;
Η Ομάδα των βιομηχανικών χωρών απόκτησε την ονομασία της σαν κώδικα για αυτά που αποκρύβει στο κοινό. Η Ομάδα G7 κρύβει τον αριθμό 77. Τι ακριβώς μας κρύβει ο αριθμός;
Όταν πολλαπλασιαστούν τα 7αρια μας δίνουν 7×7 = 49…49 είναι οι ημέρες που ενσαρκώνεται της ψυχής του ανθρώπου σύμφωνα με τις παραδόσεις πολλών λαών, δηλαδή ο κύκλος η ψυχής του ανθρώπου σε αυτήν εδω την φυλακή ψυχών.
Επίσης στις 49 ημέρες από τη σύλληψη του ένα έμβρυο υφίσταται σημαντικές αλλαγές και συμβαίνουν δύο πολύ σημαντικά πράγματα για την δημιουργία του ανθρώπου:
(1) ο νεοσυσταθείς εγκεφαλικός αδένας παράγει μια τεράστια δόση DMT και
(2) προσδιορίζεται το φύλο του μωρού!!!
Καταλαβαίνετε τώρα τι δείχνει η Μέρκελ με τους συμβολισμούς της Πυραμίδας της ζωής και όσα άλλα μας αποκρύβουν, έχουν να κάνουν με την γέννα, με τον κύκλο της ζωή μας και τον διαχειρισμό της απο τους φύλακες της.
Αν σε 49 ημέρες απο την επίθεση στο Μπέλφαστ ή απο σήμερα (δες την συνάντηση τους στην Σικελία και την ανακοίνωση των μέτρων κατά της τρομοκρατίας) θα έχουμε κάποια νέα γέννα…θα είναι σημερινή η ατζέντα τους και χρονοδιαγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου