.

.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλείνει οριστικά την πόρτα του Ερασιτέχνη;

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αν και είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της επιτροπής που δημιούργησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ραντεβού και πως το θέμα Ερασιτέχνης έχει κλείσει για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.
Αφενός διότι -όπως υποστηρίζει- ο χρόνος που προσπαθούσε να κερδίσει η πλευρά Μπαλτάκου όλο αυτό το διάστημα λειτούργησε εις βάρος του όποιου προγραμματισμού προσπαθούσε να κάνει η πλευρά Γιαννακόπουλου με αποτέλεσμα πλέον να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων.
Αφετέρου διότι οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου σε ό,τι αφορά στο Γουδή δεν άφηναν περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις να χειριστούν το θέμα.
Η πλευρά Γιαννακόπουλου κάνει λόγο για απρεπέστατη συμπεριφορά Μπαλτάκου, εξηγώντας ότι έφτασε σε σημείο να συκοφαντήσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ στον κόσμο του Παναθηναϊκού επικαλούμενος ψεύδη και κατά φαντασία περιστατικά.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...