Breaking

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ο Τεχνητός Φόβος












Η European Space Agency (ESA) ετοιμάζεται να ανακοινώσει την ύπαρξη ενός τεχνητού κοίλου κόσμου στο ηλιακό μας σύστημα, το θέμα είναι πότε ?
“Ο Φόβος” ο δορυφόρος του Άρη. Η παραφράζοντας τις λέξεις ενός φίλου που έχει αναχωρήσει, ο Sir Arthur C. Clarke χαρακτήρισε το 2010 «The Year We Make Contact.»,”το έτος που θα κάνουμε επαφή”

Η καταπληκτική επιστημονική απόδειξη αρχίζει με τις υψηλής αναλύσεως φωτογραφίες του Φόβου που ελήφθησαν στις 7 Μαρτίου 2010. Οι φωτογραφίες προέρχονται απο το κοντινό πέρασμα του Mars Express Phobos. Πρόκειται για ένα κοντινό του βόρειου ημισφαιρίου του Φόβου ο οποίος δείχνει πάντοτε την ίδια πλευρά προς τον πλανήτη. (σας θυμίζει τίποτε γνωστό αυτό ?). H λήψη έγινε με γωνία 30 μοιρών και απόσταση 60 μιλίων. Διακρίνονται αντικείμενα 4,5 μέτρων. Σε ένα “δορυφόρο” 24 χιλιομέτρων διαμέτρου.


Προσέξτε την γεωμετρία των 90 μοιρών, τις παράλληλες γραμμές και την μη τυχαία οργάνωση. Από τις τελευταίες φωτογραφίες υπέρ υψηλής αναλύσεως του Mars Express, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αιτία των μυστηριωδών αυλακώσεων και η γεωμετρία τους δείχνει ότι :
Ο Φόβος είναι ένας τεχνητά κουφωμένος δορυφόρος. Ο οποίος αρχίζει να σπάει στις ραφές του. Λόγω των διαρκώς αυξανομένων βαρυτικών έλξεων από την αργή του τροχιά, του “σπειροειδούς θανάτου” προς την επιφάνεια του Άρη.
Είναι ένα αρχαίο εξωγήινο πολύ κακοποιημένο 24 χιλιομέτρων Διαστημόπλοιο !…

… Σταθμίζοντας τις διάφορες υποθέσεις για την καταγωγή του Φόβου, δεν βγαίνει ότι ο Φόβος είναι ένας αστεροειδής που συνελήφθη στην τροχιά του Άρη…
Και τι ήξερε ο Όμηρος με την γραφική περιγραφή του θεού Άρη με ποιο τρόπο μπαίνει στον πόλεμο ? Και για το πως περιστρέφονται γύρω του οι γιοι του Φόβος και Δείμος (τρόμος) ως ηνίοχοι , σε ποια απόσταση και με ποια φορά !!!

Από παλιό άρθρο της ηρωικής miastala
Ίων Μάγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου