Breaking

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σάββατο – Που θα βρέξει

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σάββατο – Που θα βρέξει
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων με ένταση 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια, θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, συννεφιά κατά περιόδους με τοπικές βροχές στα δυτικά κυρίως ορεινά τμήματα και η θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 10 έως 25 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στα βόρεια και στα υπόλοιπα ορεινά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με αραιή συννεφιά και ο υδράργυρος από 6 έως 27 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, σταδιακά νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 25 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός με αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με αραιές νεφώσεις και τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια ορεινά. Ζέστη και ο υδράργυρος από 8 έως 28 βαθμούς.
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου