Breaking

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ανταρσία στον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Ανταρσία στον ΠαναθηναϊκόΟι Αμερικανοί Τζέιμς, Σίγκλεντον, Γκάμπριελ καθώς και ο Φώτσης αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις εντολές του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να επιστρέψουν οδικώς στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη.

Αθλητικοί παρατηρητές επισημαίνουν ότι, έπειτα από αυτό το «χουνέρι» του προέδρου της ΚΑΕ προς τους παίκτες, η ελληνική ομάδα θα δυσκολευτεί αρκετά να προχωρήσει σε συνεργασίες με αθλητές και προπονητές από το… πάνω ράφι του ευρωπαϊκού μπάσκετ
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, εν είδει καψονιού, επέβαλε στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ να επιστρέψουν με πούλμαν -και όχι με αεροπλάνο- στην ελληνική πρωτεύουσα, μετά και τη νέα ήττα της ομάδας από τη Φενέρμπαχτσε, με την οποία και αποκλείστηκαν από το Final Four της Ευρωλίγκα.

Επισημαίνεται ότι το ταξίδι επιστροφής οδικώς έχει διάρκεια 11 ωρών τουλάχιστον έως την Αθήνα και αυτό αν δεν υπάρξουν προβλήματα με την κίνηση ή με τους ελέγχους στα σύνορα. Ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η συνέχεια της υπόθεσης μετά την άφιξη της ομάδας με το πούλμαν νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης, δεδομένου ότι οι τέσσερις... αντάρτες αποφάσισαν να μην επιβιβαστούν. Άλλωστε, ο Αντώνης Φώτσης κατάγεται από τη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, διαθέτει τουρκικό διαβατήριο και μπορεί πλέον κάλλιστα να πάει μια βόλτα στο νησί με τους φίλους του, όπου θα τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες.

Άγνωστες, όμως, παραμένουν και οι προθέσεις του κ. Γιαννακόπουλου, αφού με κάποιον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίσει την «ανταρσία». Το τρίτο ερώτημα αφορά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, από την αντίδραση των οποίων θα εξαρτηθεί και σε μεγάλο βαθμό η τελική στρατηγική που θα επιλέξει ο πρόεδρος των «πρασίνων».

Σε κάθε περίπτωση, αθλητικοί παρατηρητές επισημαίνουν ότι, έπειτα από αυτό το «χουνέρι» του προέδρου της ΚΑΕ προς τους παίκτες, η ελληνική ομάδα θα δυσκολευτεί αρκετά να προχωρήσει σε συνεργασίες με αθλητές και προπονητές από το… πάνω ράφι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα το σκεφτούν δύο και τρεις φορές πριν βάλουν την υπογραφή τους, ακόμα κι αν το προτεινόμενο συμβόλαιο είναι… παχυλό!


Το sweep προκάλεσε... έκρηξη!

Ο στόχος της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Euroleague χάθηκε για τον Παναθηναϊκό, μετά το sweep της Φενέρμπαχτσε στη σειρά των πλέι οφ, και μαζί με αυτή χάθηκε το πριμ των 250.000 ευρώ που είχε τάξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους «πράσινους», αλλά και τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής από Κωνσταντινούπολη!

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό τους από την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 0-3 και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα επιστρέψουν επί αθηναϊκού εδάφους οδικώς.



Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η αποστολή του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί περίπου 11 ώρες χωρίς στάσεις για να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς θα πρέπει να διανύσει τα 1.097 χιλιόμετρα που απέχει η Κωνσταντινούπολη.

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τους «αντάρτες»


Η απόφαση των Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ αναμένεται να επιφέρει τιμωρία τους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρξει σύσκεψη της διοίκησης και του Τσάβι Πασκουάλ στην Αθήνα, μετά την επιστροφή της αποστολής όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο παραδειγματικής τιμωρίας των παικτών. Η τιμωρία μπορεί να φτάσει μέχρι και στη διακοπή συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου