Breaking

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Σούπερ Ντουέτο Πλατανιώτη - Παπάζογλου

Σούπερ Ντουέτο Πλατανιώτη - Παπάζογλου
Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε το ελληνικό ολυμπιακό Ντουέτο στο τεχνικό πρόγραμμα του αγωνίσματος στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ιαπωνίας (Japan Open) στο Τόκιο, στη δεύτερη ημέρα (Σάββατο 29/4) της διοργάνωσης, που περιλαμβάνεται στη σειρά των World Series της FINA για το 2017 και μετέχουν πολλές από τις παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος.


Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους και κατέκτησαν την 3η θέση στο Τεχνικό Ντουέτο, καθώς βαθμολογήθηκαν με 85,8946 β., ανάμεσα σε 19 Ντουέτα που έλαβαν μέρος στο αγώνισμα.

Οι όμορφες πρωταθλήτριές μας θα αγωνιστούν και την Κυριακή (30/4) στον Ελεύθερο Πρόγραμμα του Ντουέτο και θα επιδιώξουν να πετύχουν ανάλογη ή και καλύτερη εμφάνιση, ώστε να βρεθούν στο βάθρο των νικητριών της διοργάνωσης κατακτώντας ένα μετάλλιο (τουλάχιστον το χάλκινο).

Την 1η θέση στο τεχνικό πρόγραμμα στο Ντουέτο πήραν οι Γιαπωνέζες Γιουκίκο Ινούι - Μάι Νακαμούρα με 90,4721 β. και τη 2η οι Καναδές Ζακλίν Σιμονό - Καρίν Τόμας με 88,3450 β.

Να σημειώσουμε ότι μαζί με τις αθλήτριες στο Τόκιο βρίσκονται οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τερνέτσκα και Μαρία Θηβαίου.

Πηγή: KOE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου