Breaking

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Πήρε βαθμό ο Ολυμπιακός Άσσου, 3-3 με Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Πήρε βαθμό ο Ολυμπιακός Άσσου, 3-3 με Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Ολυμπιακός Άσσου, τουλάχιστον όμως μετά το 3-3 με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, θέλει πλέον τη νίκη στο ματς με τη Θύελλα Πετρίου την ερχόμενη αγωνιστική, για να μην έχει την αγωνία του υποβιβασμού.
Οι φιλοξενούμενοι γενικά πατούσαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ με τον Ρουσίτα, για να φέρει το ματς στα ίσια ο Πιλιαφάς, πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός Άσσου είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και δοκάρι με τον Ραπουσάι Δ., με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλούσι.
Οι παίκτες του Θανάση Παπασημάκη δεν τα παράτησαν και έφεραν εκ νέου το ματς στα ίσια με τον Τζαβάρα, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Αθανασούλη.
Βλέποντας οι «ερυθρόλευκοι» ότι ίσως μια ήττα να ήταν καταστροφική, πίεσαν και τουλάχιστον πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, με το Μαυρονάσιο να διαμορφώνει το τελικό 3-3.
Πλέον ο Ολυμπιακός Άσσου με νίκη επί της Θύελλας Πετρίου την τελευταία αγωνιστική εξασφαλίζει την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης Η., Κουλάκης, Κλουτσινιώτης, Ρούτσι, Μαστρογιαννόπουλος, Κακογιάννης, Αλούσι, Πιλιαφάς, Αθανασούλης, Ματθαιόπουλος, Καφαντάρης Μ.
Έπαιξαν και οι: Παπαδημητρίου, Τσιπάς, Κλέιντι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ: Πανούσης, Μαυρονάσιος, Ραπουσάι Μπ., Παπαθανασόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τσαμασλίδης, Ραπουσάι Δ., Παπαδόπουλος Δ., Τζαβάρας, Ρουσίτα, Παπαδόπουλος Κ.

Έπαιξαν και οι: Αζεμάι, Τοψίδης, Μακρόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου