Breaking

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! O ANΔΡΙΣΜΟΣ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ»!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

1351

Ένας Αμερικανός καουμπόης ονόματι Wild Bill, με αγανάκτηση έβγαλε αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο για να διαμαρτυρηθεί για αυτήν την κατάσταση της αδερφοποίησης της Αμερικής και κατά συνέπεια και παγκοσμίως.

Ο Wild Bill από την Αμερική είναι ένας κλασσικός Αμερικάνος ο οποίος ανησυχεί για πολλά διεθνή ζητήματα στον κόσμο και κατά καιρούς προβάλει τις ανησυχίες του στο Youtube. Σήμερα αναφέρεται στους ομοφυλόφιλους, μια τάση που εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και έγινε της μόδας αφού νομιμοποιήθηκε.
Ο αντρισμός όσο πάει χάνεται όλο και περισσότερο στην Αμερική. Οι ομοφυλόφιλοι πληθαίνουν και η γενιά του που κρατούσε την διάκριση αρσενικού με θηλυκό μοιραία χάνεται σιγά σιγά.
Φτάσαμε στο σημείο οι άντρες να κυκλοφορούν με φουστάνια και να πηγαίνουν σε γυναίκειες τουαλέτες ενώ στα σχολεία διδάσκονται «πώς να διαστρέψεις το φύλο σου». Ενώ κάποτε οι φοιτητές στην Αμερική ήταν η κυρία επαναστατική δύναμη, σήμερα είναι, όπως τους έχουν κάνει, μόνο για τον κάλαθο τον αχρήστων.
Ακόμα και στον στρατό προωθούν τον ευνουχισμό του αντρικού φίλου σαν «προοδευτική» εξέλιξη. Μέχρι και στους προσκόπους και στα μικρά προσκοπάκια, προσπαθούν να επιβάλουν την άποψη ότι η αλλαγή του φύλου είναι κάτι το… προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό.
Από αυτούς περιμένουμε σήμερα να αγωνιστούν για την φύση μας και τις παραδόσεις μας; Δυστυχώς θα είναι οι πρώτοι που θα σκύψουν το κεφάλι για να τους το κόψουν οι μουσουλμάνοι εισβολείς που θα έχουν ξεφυτρώσει σε κάθε γωνιά της χώρας.
Η ατζέντα των ομοφυλοφίλων έχει κάνει εδώ και χρόνια φανερές τις προθέσεις της, οι οποίες φυσικά δεν έχουν να κάνουν με την αποδοχή ή την ανεκτικότητα. Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν πόσο εύκολα επηρεάζονται τα παιδιά και γι αυτόν το λόγο αναθρέφουν τα αγόρια ως μελλοντικούς άντρες και τα κορίτσια ως μελλοντικές γυναίκες. Οι ομάδες των Προσκόπων όμως, δυστυχώς, έχοντας χάσει όλη την ηθικότητά τους, αποφάσισαν να ενστερνιστούν την ομοφυλοφιλική ατζέντα.
Αυτό συνέβη, λίγο καιρό αφότου ένα τρανς τζέντερ (transgender) παιδί 9 χρονών, ο Τζόι, απορρίφτηκε από μια ομάδα προσκόπων στην πόλη Secaucus στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, επειδή γεννήθηκε κορίτσι. Έτσι η απόφαση ήταν εν μέρει μια απάντηση στην εθνική συζήτηση-σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας αυτής της ιστορίας.
Ο ίδιος ο Τζόι είναι υπερήφανος με το αποτέλεσμα καθώς όπως δηλώνει, νοιώθει αποδεκτός και ανήκει επίσημα πλέον στην ομάδα προσκόπων παρόλο που είναι εκ γενετής κορίτσι.
Ένας άλλος Αμερικανός, ήταν παντρεμένος σχεδόν δύο δεκαετίες με παιδιά. Παρόλα αυτά, μια μέρα αποφάσισε να χωρίσει τη γυναίκα του, να παρατήσει τα παιδιά του και να αρχίσει να κοιμάται με άλλους άντρες απλώς και μόνο επειδή έτσι ήθελε.
Ο Αμερικανός αυτός κύριος, ο Jeff Smokler, 39 ετών, ήταν παντρεμένος με τη γυναίκα του την Jill Smokler επίσης 39 ετών, και μαζί έχουν τέσσερα παιδιά. Ενώ όλα φαινόταν να κυλούν φυσιολογικά σταδιακά αποφασίζει να πάρει διαζύγιο ώστε να μπορεί από εδώ και στο εξής να κάνει σχέσεις με άλλους άντρες.
Το ζευγάρι, το οποίο διαμένει στη Βαλτιμόρη του Μέρυλαντ είχε αποφασίσει το χωρισμό αφότου η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα του Τζεφ έκανε δύσκολο το γάμο ενώ ο ίδιος υπέφερε από κατάθλιψη. Οι επιπτώσεις φυσικά και ο αντίκτυπος που θα έχουν όλα αυτά στα παιδιά θα είναι μεγάλες.
2248
Βλέπουμε και εδώ πως μια πράξη σαν αυτή είναι μια αντανάκλαση των επιπτώσεων της ομοφυλοφιλικής κίνησης στην κοινωνία. Η κίνηση των ΛΟΑΤ είναι μια κίνηση η οποία προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους να αποδεχτούν το γεγονός ότι μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τη φύση των πραγμάτων που είναι ήδη προκαθορισμένα από τη φύση.
Αυτό είναι ουσιαστικά όλα όσα υπόσχεται η ομοφυλοφιλική κίνηση. Δηλαδή την δυνατότητα να εμπαίζει τον Θεό ενώ στην πραγματικότητα ο Θεός ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε Αυτός που ελέγχει και αποφασίζει για όλα.
Ας επιστρέψουμε στην ιστορία αυτούς του άντρα, ο οποίος φανερά παράτησε την γυναίκα του προκειμένου να συνευρίσκεται με άλλους άντρες. Το πιο συγκλονιστικό σε αυτήν την ιστορία είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτός ο άντρας διευκολύνει την αποδοχή τέτοιων απόψεων με τις πράξεις του.
Μπορεί να φαίνεται ότι είναι απλώς ένα άτομο, με τη συγκέντρωση όμως πολλών τέτοιων ατόμων δημιουργείται μια ευρύτερη αποδοχή στην ανωμαλία. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι απλώς ένα άτομο, με τη συγκέντρωση όμως πολλών τέτοιων ατόμων δημιουργείται μια μεγάλη συλλογή ανθρώπων. Ο ίδιος από μόνος τους ίσως να μην έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα πάντα, οι πράξεις του όμως αποτελούν μέρος της μεγάλης αυτής αλλαγής προς τη διαστροφή.
Έτσι, αυτό που συνέβη στις παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι απλώς λυπητερό αλλά είναι και επικίνδυνο και αποτελεί μια εκδήλωση αυτού που πολλοί άνθρωποι θεωρούν ως «φυσιολογικό» ή τουλάχιστον «ανεκτικό». Οι άνθρωποι αυτοί δεν θεωρούν τα πράγματα μέσω μιας απόλυτης αλήθειας αλλά αντίθετα μέσω υποκειμενικών αντιλήψεων αναλόγως των συναισθημάτων τους στις τρέχουσες συνθήκες. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι εξαπατώνται ανταλλάσοντας στην ουσία ένα σύνολο αξιών για άλλες αξίες ως προετοιμασία για την υποδούλωσή τους στα πάθη.
Μέχρι και στα κλασσικά παραμύθια έχουν σκηνοθετήσει σκηνές ώστε να προωθούν στα αθώα μυαλά τον μικρών παιδιών την διαστροφή της ομοφυλοφιλίας. Για παράδειγμα το πολύ γνωστό κλασσικό παραμύθι «Η Ωραία και το Τέρας». Εκεί προέβαλαν τον κλασσικό ηρώα Γκαστόν να έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις και να θέλει να φιλήσει έναν άρρεν πρωταγωνιστή όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.


Όπως ο Χριστός εμφανίστηκε σε αυτόν κόσμο, όταν ο κόσμος ήταν έτοιμος να τον δεχτεί, έτσι και ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί όταν όλη η ανθρωπότητα είναι πλέον έτοιμη να τον δεχτεί. Οι συνθήκες για την εμφάνιση του Αντίχριστου γίνονται όλο και ευνοϊκότερες καθώς η σημερινή κοινωνία διέπεται από ένα τεράστιο ποσοστό εγωκεντρισμού όπου αυτό αντανακλάται και στην εκκλησία. Εκατομμύρια χριστιανών έχουν κυριολεκτικά ενσωματώσει το νεοταξικό δόγμα στο πνευματικό τους εαυτό.
Έτσι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τον Χριστό, σε έναν κόσμο ο οποίος μέρα με τη μέρα, με τις πράξεις του στρέφεται εναντίον Του, ενώ ο Χριστός θα δοκιμάσει την πίστη και την εσωτερική διάθεση του καθένα από εμάς που θέλει να ονομάζεται χριστιανός.
Ρωμ. 1,27 Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των.
Α Τιμ. 1,10 δια τους πόρνους, τους αρσενοκοίτας, δι’ αυτούς, που πωλούν ως ανδράποδα τους ανθρώπους, δια τους ψεύστας και τους επιόρκους και δι’ εκείνους, οι οποίοι διαπράττουν και ο,τι άλλο αντιστρατεύεται εις την ορθήν και αληθινήν διδασκαλίαν του Χριστού,
Γεν. 19,5 και έξω από αυτήν εφώναζον προς τον Λωτ και του έλεγαν• “που είναι οι άνδρες, οι οποίοι κατά την εσπέραν εισήλθον στο σπίτι σου; Βγάλε τους προς ημάς έξω, δια να ασελγήσωμεν επάνω εις αυτούς”!
Δευτ. 23,18 Δεν πρέπει να υπάρξη πόρνη μεταξύ των θυγατέρων του Ισραήλ, και δεν πρέπει να υπάρξη πόρνος μεταξύ των Ισραηλιτών. Δεν θα υπάρξη ιερόδουλος μεταξύ των θυγατέρων του ισραηλιτικού λαού και δεν πρέπει να υπάρξη προαγωγός εις πορνείαν μεταξύ των Ισραηλιτών.
Ρωμ. 1,28 Και καθώς δεν έκριναν καλόν και δεν ηθέλησαν να κατέχουν την αληθή και σοφήν γνώσιν περί του Θεού, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις νουν ανίκανον να διακρίνη το ορθόν, με αποτέλεσμα να διαπράττουν αυτά τα απρεπή και επαίσχυντα.
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου