Breaking

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Τραμπ: Ι love the Greeks! -Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο [βίντεο]


Στον Λευκό Οίκο πραγματοποιείται εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με τον Ντόναλντ Τραμπ να δίνει το «παρών».
Οπως μεταδίδει μέσω Twitter ο Μιχάλης Ιγνατίου, η πρώτη φράση του Αμερικανού προέδρου ήταν «I love the Greeks» (Αγαπώ τους Ελληνες).

Ο Τραμπ, παράλληλα, εξήρε, την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, λέγοντας πως είναι ένας από τους «κορυφαίους Ελληνες» στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.

Τραμπ: Ι love the Greeks! -Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο [βίντεο] - Εικόνα
Εξάλλου, η ανταποκρίτρια της «Καθημερινής» Κατερίνα Σώκου ανέβασε πριν από λίγο βίντεο με… μπουζούκια και κρητικούς χορούς.





Είναι η πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας και παρευρίσκονται Έλληνες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.
Τους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.
Ο Ντόναλντ Τραμπ από την εκδήλωση στον Λευκό Οίκο:
Τραμπ: Ι love the Greeks! -Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο [βίντεο] - Εικόνα1Τραμπ: Ι love the Greeks! -Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο [βίντεο] - Εικόνα2Τραμπ: Ι love the Greeks! -Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο [βίντεο] - Εικόνα3iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου