Breaking

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κώστας Βουτσάς: Ο Στάθης Ψάλτης είναι σε άσχημη κατάσταση


Δύσκολη μάχη δίνει εδώ και μέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς εξομολογήθηκε στο Star πως ο Στάθης Ψάλτης «είναι σε άσχημη κατάσταση».

«Δεν θέλω να πάω στο νοσοκομείο γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα αν τον δω»

«Toν αγαπώ πολύ τον Στάθη, τον θεωρώ πολύ καλό καλλιτέχνη, πολύ καλό ηθοποιό και πολύ καλό άνθρωπο. Δεν θέλω να πάω στο νοσοκομείο γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα αν τον δω. Είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση, αλλά τον έχουν κλεισμένο σε ένα δωμάτιο. Στο πλευρό του είναι και η γυναίκα του η Χριστίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πολύ κρίσιμες οι ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Οι θεράποντες ιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν και στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς οι δικοί του άνθρωποι

Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος εδώ και περίπου δέκα μέρες, νοσηλεύεται στον Άγιο Σάββα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Οι θεράποντες ιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς οι δικοί του άνθρωποι που προσεύχονται να βγει αλώβητος από τη μάχη του με τη νόσο.
Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος, Κάτια, με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός, Γιάννης Ρώτας.
Επίσης τον Στάθη Ψάλτη έχουν ήδη επισκεφθεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του – ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου