Breaking

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Εξελίξεις με νεκρή 16χρονη, Γλυφάδα: Τι έδειξε το κινητό, μυστήριο με υπολογιστή. Αντιφάσεις

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις για την αυτοκτονία 16χρονης στη Γλυφάδα;Πυκνό μυστήριο καλύπτει το θάνατο της 16χρονης μαθήτριας που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δωμάτιο της στην Γλυφάδα με ένα μαντήλι.

Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού παιχνιδιού «Choking game» που τελευταία έχει γίνει μόδα.
Μέχρι στιγμής από την έρευνα που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας προκύπτουν στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν συνδέουν το θάνατο της 16χρονης με το ασφυκτικό «παιχνίδι».
«Μέχρι στιγμής έχουν δώσει κατάθεση οκτώ άτομα, ανάμεσα τους οι γονείς του κοριτσιού, η αδερφή της και συμμαθητές της.
Όλοι μιλούν για ένα παιδί ήσυχο, που δεν είχε προβλήματα, δεν είχε δεχτεί ποτέ bullying και ήταν καλή μαθήτρια. Ένα προφίλ που σε καμία περίπτωση δεν δείχνει άτομο προβληματικό με ψυχολογικά προβλήματα που θα μπορούσε να φθάσει στα άκρα» αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει:
«Ψάξαμε επίσης να δούμε αν είχε κάποια σχέση που θα μπορούσε να της έχει προκαλέσει ερωτική απογοήτευση όμως και σε αυτή την περίπτωση η απάντηση ήταν αρνητική.
Το μόνο που προκαλεί εντύπωση είναι μια έκθεση που είχε γράψει στην οποία παρουσίαζε έναν μελαγχολικό χαρακτήρα».
Θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης: Πού στρέφεται η αστυνομική έρευνα
Η έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης μαθήτριας σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να ρίχνει φως στην υπόθεση, κάποιο σημείωμα της κοπέλας προς τους δικούς της ή σε κάποιον άλλο δεν βρέθηκε ενώ και ο υπολογιστής που κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ακόμη ανοιχτεί.
Τι ήταν λοιπόν αυτό που οδήγησε ένα όμορφο κοριτσάκι χωρίς φαινομενικά κανένα πρόβλημα με το σπίτι ή το σχολείο της, στα 16 της χρόνια να δώσει τέλος στη ζωή της, αφού δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έπαιζε το «Choking game»;
Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί για να λύσουν το μυστήριο προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ της μαθήτριας.
Έτσι μέσα από καταθέσεις ακόμη και των καθηγητών της, μαρτυρίες, από τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου, του υπολογιστή αλλά και την καθοδήγηση ειδικού ψυχολόγου θα προσπαθήσουν να συνθέσουν ένα – ένα τα κομμάτια του μυστηριώδους παζλ που θα δώσει τις απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου