Breaking

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Σύντροφος υπουργού των ΗΠΑ πρωταγωνιστεί σε καυτές ερωτικές σκηνές (φωτο)

Σύντροφος υπουργού των ΗΠΑ πρωταγωνιστεί σε καυτές ερωτικές σκηνές (φωτο)
Τα έδωσε όλα στο κρεβάτι η Λουίζ Λίντον, αρραβωνιαστικιά του νέου υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ και πρώην τραπεζίτη της Goldman Sachs Στίβεν Μνουσίν.

Αν και η ηθοποιός, η Λουίζ δεν έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με την καριέρα που χαράζει, μιας και συνήθως έχει δευτερεύοντες ρόλους. Στην τελευταία της ταινία, «Intruder», η σύντροφος του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών εμφανίζεται σε ερωτικές στιγμές με τον συμπρωταγωνιστή της, με τις σκηνές να είναι άκρως αισθησιακές.


Η Λουίζ, ωστόσο, είχε γίνει πιο γνωστή, όταν και είχε προκαλέσει σάλο με τα αμφιλεγόμενα και αναληθή «απομνημονεύματά» της. Στο βιβλίο της «In Congo’s Shadow: One Girl’s Perilous Journey to the Heart of Africa» περιγράφει πως έσωσε τη ζωή δεκάδων φτωχών κοριτσιών. Το βιβλίο χαρακτηρίστηκε από από πολλούς ως παραλήρημα ρατσισμού και ανακρίβειας, με την παρουσίαση ενός «λευκού σωτήρα» γεμάτο στερεότυπα.
«Πήγα στην Αφρική με την ελπίδα να βοηθήσω μερικούς από τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου. Ωστόσο, το διάλειμμα ενός χρόνου από τις σπουδές μου μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν παγιδεύτηκα στον πόλεμο του Κονγκό. Είδα σκηνές βίας και ήρθα σε επαφή με λιοντάρια, ελέφαντες, κροκόδειλους και φίδια», γράφει στο βιβλίο.
«Προσπαθούσαν να μην σκέφτομαι τι θα κάνουν οι αντάρτες αν βρουν ένα κοκαλιάρικο λευκό ξένο κορίτσι με μακριά μαλλιά αγγέλου», σημειώνει σε άλλο σημείο, ενώ σε ένα άλλο αναφέρει: «Ενα χαμογελαστό παιδί με κενό στα δόντια με HIV κάθισε στην αγκαλιά μου και έπινε αναψυκτικό».
Μετά από απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στην Telegrpaph, η Λουίζ δέχθηκε σφοδρή κριτική για τις «κλισέ» απεικονίσεις της φτώχειας και του κινδύνου. Στο Twitter το hashtag #LintonLies είχε γίνει τρεντ, ενώ το Amazon το είχε «κατεβάσει».
Με τον Μνουσίν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επιτροπή γκαλά περιβαλλοντικής ομάδας και από τότε έκαναν κοινές εμφανίσεις σε λαμπερές εκδηλώσεις. Λέγεται πως το καλοκαίρι αρραβωνιάστηκαν και ζουν στο Μπε Εαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου