Breaking

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη «χρυσάφι» ο Παννεμεατικός, 3-2 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου (video)

Νίκη «χρυσάφι» ο Παννεμεατικός, 3-2 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου (video)


Μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας πανηγύρισε ο Παννεμεατικός, ο οποίος επιβλήθηκε 3-2 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, σε ένα ματς που είχε αγωνία ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο.
Το ματς είχε ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να βλέπουν το γύρισμα του Αλούσι να περνά χωρίς κάποιος να βρίσκεται στη σωστή θέση ώστε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ λίγο αργότερα ο Παννεμεατικός απάντησε, αλλά το πλασέ του Τζα μπλόκαρε ο νεαρός Φειδάκης Β.
Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Κοντογιάννης (22’), φτάνοντας τα 5 γκολ με ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις, μετά από υπόδειξη για χέρι του Ρούτση, αλλά αρχικά υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ πάνω στον αμυντικό των φιλοξενούμενων.
Στο 27’ πάντως, ο Βαέλ Ρούτσης με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Παπαδημητρίου, έφερε το ματς στα ίσια, κάτι που δεν έμεινε για πολύ.
Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Μαρτίνος με υπέροχη σέντρα βρήκε τον Τζα μέσα στην περιοχή και αυτός με υπέροχο πλασέ στην κίνηση, σημείωσε το 2-1 μέσα σε αποθέωση.
Ως τη λήξη του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι εντυπωσιακό, με τον Δανιήλ να μην κάνει σωστό τελείωμα από κοντά μετά από φάουλ του Μαρτίνου, ενώ το σουτ του Κακογιάννη από πλευράς Ηρακλή Ξυλοκάστρου, μπλόκαρε ο Ζαφείρης.
Στο 2ο ημίχρονο και μετά την είσοδο του Λίλιου, ο οποίος έδωσε πνοή στην ομάδα του, ο Παννεμεατικός «άγγιξε» το γκολ, αλλά σε ισάριθμα γυρίσματα των Λίλιου και Κοντογιάννη, ο Τζας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Το γκολ ήρθε από πλευράς φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο β’ μέρος δεν απείλησαν ιδιαίτερα.
Μετά από σέντρα του Πιλιαφά, ο Μιχάλης Καφαντάρης με διπλή προσπάθεια (80’), πέτυχε από κοντά το 2-2, «παγώνοντας» την κερκίδα.
Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πάλι αμέσως και με όμορφο πλασέ του Λίλιου (82’), μετά από υπέροχο τακουνάκι του Κριαρά, έφτασαν στο τελικό 3-2 που πανηγυρίστηκε έξαλλα.
Να σημειωθεί ότι στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τζίνης, με τον κ. Σεφέρη όμως λανθασμένα να μην κάνει το ίδιο και με τον Κλουτσινιώτη στην ίδια φάση, ενώ σωστά είδε την κόκκινη και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Παννεμεατικού Τσιλιγκίρης, λόγω εξύβρισης.
Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 23 βαθμούς και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου που είχε ορισμένες αλλαγές στη σύνθεσή του, με τον τεχνικό Νίκο Κολιμάδη να προφυλάσσει παίκτες λόγω και του επαναληπτικού ημιτελικού για το Κύπελλο Κορινθίας, έμεινε στους 27.
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Παππάς, Δανιήλ, Λάτσος, Κοντογιάννης, Τζίνης, Κριαράς (90’ Κασκαντάμης Π.), Μαρτίνος, Παλυβός, Ζαφειρόπουλος (57’ Λίλιος), Τζας (83’ Γεωργάκης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Φειδάκης Β., Μαστρογιαννόπουλος, Φειδάκης Π. (46’ Κουρούμαλης Γ.), Κλουτσινιώτης, Ρουτσης, Κουλάκης (55’ Καφαντάρης Μ.), Μανώλης (46’ Πιλιαφάς), Αλούσι, Κακογιάννης, Παπαδημητρίου, Ματθαιόπουλος

Πολυμέσα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου