Breaking

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 10χρονη νιώθει έντονους πόνους στη κοιλιά και ο δάσκαλος τη στέλνει στο Νοσοκομείο. Εκεί, σοκαρισμένοι οι γιατροί ανακαλύπτουν ότι…

10xronh

Ένα 10χρονο κορίτσι γέννησε την περασμένη Τρίτη, λίγες ώρες μετά από ένα έντονο στομαχόπονο που είχε. Τόσο η κοπέλα, όσο και η οικογένειά της δεν είχαν την παραμικρή ιδέα ότι ήταν έγκυος, λένε.

Το κορίτσι, είχε ένα φρικτό στομαχόπονο όταν ήταν μέσα στην τάξη. Τελικά, οι εκπαιδευτικοί της έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν επτά μηνών έγκυος. Λίγο αργότερα γέννησε.
Η γέννα πήγε καλά και χωρίς επιπλοκές, ακόμα και αν το μωρό γεννήθηκε πρόωρα. Το κορίτσι και το μωρό της, ακόμα αναρρώνουν στο νοσοκομείο.
«Η μητέρα, ισχυρίζεται ότι κανείς στην οικογένεια δεν είχε παρατηρήσει την κοιλιά του παιδιού», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Captain Castro.
Μετά τη γέννα, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο 40χρονος πατριός της την κακοποιούσε. Η μητέρα έδωσε αυτές τις πληροφορίες στις αρχές και η μικρή αργότερα τους είπε, ότι ο πατριός της την απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και τον αδελφό της, αν εκείνη το μαρτυρούσε.
Ο πατριός, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι, συνελήφθη και ομολόγησε ότι βίασε το κορίτσι. Οι αρχές κατηγορούν τον πατριό για βιασμό παιδιού και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων.
Η κοπέλα είναι τυχερή που έχει επιβιώσει. Η εγκυμοσύνη σε τόσο μικρή ηλικία, θα μπορούσε να προκαλέσει επιπλοκές. Τα κορίτσια που γεννούν πριν την ηλικία των 15 ετών, έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν κατά τη διάρκεια του τοκετού συγκριτικά με τις μητέρες ηλικίας άνω των 20.
Επειδή οι πολύ νεαρές μητέρες δεν έχουν αναπτύξει πλήρως τη λεκάνη, η εγκυμοσύνη τους μπορεί να προκαλέσει διάφορες ιατρικές επιπλοκές, όπως εκλαμψία, πρόωρο τοκετό, συρίγγιο, αναιμία και θάνατο του μωρού ή της μητέρας.
tonwtiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου