Breaking

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανκαμαριακός, 1-0 τη Θύελλα Πετρίου

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανκαμαριακός, 1-0 τη Θύελλα Πετρίου

Κάνοντας καλύτερη εμφάνιση, ο Πανκαμαριακός πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί της Θύελλας Πετρίου, φτάνοντας τους 38 βαθμούς παραμένοντας στην 4η θέση.Οι γηπεδούχοι γενικά είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ενώ έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ντοντάη, αλλά η εκτέλεση φάουλ του, σταμάτησε στο δοκάρι (25’) του Μπέζα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Δεσποτέλης με κεφαλιά στο 35’, με την ομάδα του Πετρίου να απειλεί κυρίως με Κονιδάρη και Μπασιώτη.
Ο Πανκαμαριακός πάντως θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα, κυρίως με τους Σκούρα (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπέζας), Σίνα (άουτ σχεδόν κενή εστία), Πεθαίνο (δοκάρι), αλλά και Σκόρβο, Τσάκα.
Οι φιλοξενούμενοι είναι σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς η κατάσταση στη Γ’ Εθνική για τον ΑΟΖ δεν είναι ευνοϊκή και θα πρέπει να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο στις επόμενες αναμετρήσεις.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Πανάγου, Τουμπανάκης, Μπεκιάρης (65’ Πεθαίνος), Δεσποτέλης, Σκούρας, Σίνας, Καραϊνδρος, Σκόρβο, Τακουμάκης (75’ Σιετής), Ντοντάη, Τσάκα

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπέζας, Τσιάκος, Φρούσιος, Χουσελάς Α., Σαϊσανάς Π., Μπακασέτας, Μητράκος(80’ Μανάβης), Ραχανιώτης, Σαϊσανάς Ν., Κονιδάρης, Μπασιώτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου