Breaking

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Μια γυμνάστρια μοιράζεται την αληθινή εικόνα του κορμιού της και θα σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου


Οι εικόνες στο instagram, μπορούν να είναι πολύ παραπλανητικές σε ό,τι αφορά στο τέλειο κορμί. Μοντέλα, ηθοποιοί, fitness influencers και γενικότερα αυτή η μόδα του healthy living είναι δίκοπο μαχαίρι. 
Από τη μία είναι πολύ θετικό το πόσο δημοφιλείς έχουν γίνει οι υγιεινές τροφές, η άσκηση, το τρέξιμο, τα θετικά vibes και η στροφή σε ένα lifestyle που έχει σαν στόχο να βελτιώσει τη ζωή μας, από την άλλη όμως και η εμμονή με αυτά τα πρότυπα δεν κάνει απαραίτητα καλό.
Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και η fitness expert Anna Victoria όταν αποφάσισε να κάνει ένα ποστ στο instagram με στόχο να απενοχοποιήσει τις ατέλειες στα γυναικεία κορμιά. Έτσι λοιπόν, μια γυναίκα που γυμνάζεται επαγγελματικά και έχει παντού μύες και γραμμώσεις, έβγαλε δύο φωτογραφίες.
Στη μία ποζάρει όρθια στον καθρέφτη αναδεικνύοντας τη δουλειά που κάνει η γυμναστική, ενώ στην άλλη είναι καθισμένη και η προηγουμένως κοιλιά - φέτες, έχει κάνει τις γνωστές δίπλες που έχουν όλοι οι άνθρωποι.
 
Η ίδια γράφει στη λεζάντα: "Εγώ στο 1% του χρόνου VS. 99% του χρόνου. Και αγαπώ και τις δύο φωτογραφίες εξίσου. Οι καλές ή κακές γωνίες δεν αλλάζουν το πόσο αξίζεις. Πρόσφατα έπεσα πάνω σε ένα άρθρο όπου μια γυναίκα έλεγε πως αρνείται να αποδεχτεί τις ατέλειές της, επειδή δεν τις βλέπει καν σαν ατέλειες. Αυτό το αγάπησα επειδή στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα, ότι οι κοιλιές μας κάνουν δίπλες, και η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να απολογούμαστε, ή να ντρεπόμαστε, ή να έχουμε εμμονή με το να τα ξεφορτωθούμε. Καθώς μεγαλώνω, έχω κυτταρίτιδα και ραγάδες που δε φεύγουν και τα δέχομαι ευχαρίστως. Αντιπροσωπεύουν μια γεμάτη ζωή (28 χρόνων έως τώρα) και ένα υγιές σώμα. Πώς μπορώ να τρελαθώ με το κορμί μου και τις απόλυτα φυσιολογικές "ατέλειές" του; Το σώμα αυτό είναι δυνατό, μπορεί να τρέξει μίλια, μπορεί να σηκώσει, να σπρώξει και να σύρει βάρη, να κάνει squat, και είναι χαρούμενο όχι μόνο για το πώς δείχνει, αλλά και για το πώς νιώθει. Μόλις λοιπόν πλησιάζετε το στόχο σας θέλω να θυμάστε αυτά τα πράγματα
Δε θα τιμωρήσω το κορμί μου
Θα το ενισχύσω
Θα το προκαλέσω
ΚΑΙ θα το αγαπώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου