Breaking

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ανατροπή βόμβα για νεκρό βρέφος, Κρήτη: Δεν πέθανε από πέταγμα κινητού αλλά… Τι κρύβουν πατέρας-μάνα

Ιαν 23, 2017

Από τι πέθανε τελικά το άτυχο βρέφος από την Κρήτη; Τι κρύβουν οι γονείς; Ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του 52χρονου πατέρα, τα όσα διαπίστωσαν οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ του Ηρακλείου, στο βρέφος, το οποίο λίγο αργότερα, άφησε τη τελευταία του πνοή στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι παραμένουν σοκαρισμένοι, η κατάσταση του βρέφους ήταν βαρύτατη, με ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία, αλλά και κακώσεις στον αυχένα και την σπονδυλική του στήλη.
Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες, το βρέφος δεν δέχθηκε μόνο ένα χτύπημα από κινητό τηλέφωνο το οποίο πέταξε, όπως υποστηρίζει, ο πατέρας του, αλλά πολλά και σοβαρά, τόσα ώστε να του στοιχίσουν τη ζωή.
Φυσικά, περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους από την Κρήτη, ωστόσο, σύμφωνα και με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο θάνατος του μωρού είχε σχεδόν σίγουρο ότι δε προκλήθηκε μόνο από το κινητό τηλέφωνο.
Εκτιμάται δε, ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο ξυλοδαρμός της μητέρας, την ώρα που κρατούσε το παιδί της αγκαλιά, με συνέπεια και το μωρό να δεχτεί χτυπήματα, μοιραία, όπως τελικά αποδείχθηκαν, για τη ζωή του.
Το χρονικό
Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη με πρωταγωνιστή ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργικό τραπέζι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το βρέφος μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο της Σητείας αργά το βράδυ της Τετάρτης, με τους γιατρούς στο Ηράκλειο να κάνουν ότι μπορούν, όμως τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, δεν του επέτρεψαν να ζήσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης, σημειώθηκε μεταξύ των γονιών του άγριος καβγάς στο σπίτι τους στη Σητεία της Κρήτης.
Η 30χρονη μητέρα κρατούσε το βρέφος στα χέρια, και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο άνδρας πέταξε το κινητό με στόχο τη γυναίκα του, όμως βρήκε το κεφάλι του παιδιού!
Και οι δύο πήραν το βρέφος και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όμως οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου