Breaking

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο πρώτος Ελληνας σε All Star Game!



Ενα μπράβο είναι λίγο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη και μάλιστα θα είναι βασικός στην πεντάδα της Ανατολής!Το ελληνικό μπάσκετ πανηγυρίζει. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα πλέον στο All Star Game που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο 22χρονος άσος των Μπακς έλαβε 1.604.463 ψήφους, ήταν 3ος στην Ανατολή πίσω από ονόματα-μύθους όπως αυτά των Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρ Ίρβινγκ ενώ συνολικά ήταν 6ος αφού μπροστά του βρέθηκαν οι σούπερ σταρ Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ.

Στην τελική κατάταξη, μέτρησε κατά 50% η ψήφος του κοινού και από 25% η ψήφος των ΜΜΕ και των παικτών του ΝΒΑ.

Ο Αντετοκούνμπο μάλιστα ήταν δεύτερος σε ψήφους για κοινό, παίκτες και ΜΜΕ στους ψηλούς της Ανατολής, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Τα ρεκόρ όμως δεν σταματούν εδώ. Εκτός του ότι γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος στο All Star Game, θα γίνει και ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης σε ηλικία 22 ετών και 74 ημερών που θα ξεκινά βασικός αφού θα σπάσει το ρεκόρ του Κινέζου Γιάο Μινγκ.

Ο Αντετοκούνμπο έσπασε μάλιστα και το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος ως παίκτης των Μπακς είχε παίξει στο All Star Game σε ηλικία 23 χρονών και 271 ημερών.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Αντετοκούνμπο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook, δεν παρέλειψε να πει ένα ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες.


Αναλυτικά οι πεντάδες: 
Δύση: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς). 
Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου