Breaking

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ «ΕΛΙΩΣΕ» ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ! ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ 30 ΝΕΚΡΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

16003021_10154248975081220_3516464471957571023_n

«Υπάρχουν πολλοί νεκροί», δήλωσε λίγο πριν τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος) ο Αντόνιο Κροκέτα, ένας από τους επικεφαλής των ομάδων διάσωσης στο ξενοδοχείο Rigopiano της Ιταλίας, που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα χθες το απόγευμα, μετά τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που χτύπησαν την χώρα. Δύο μόλις άνθρωποι εντοπίστηκαν ζωντανοί καθώς έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκονται έξω από το κτήριο, ενώ όπως είπε ο ένας από αυτούς στους διασώστες, η γυναίκα και τα παιδιά του είναι μέσα στα χιόνια!



Δείτε φωτογραφίες και video μέσα από το ξενοδοχείο
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι νεκροί μπορεί να είναι έως και 30, καθώς τουλάχιστον 22 ήταν οι ένοικοι του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά. Οι περισσότεροι από αυτούς παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια και τόνους χιονιού, έως αυτή την ώρα, καθώς οι διασώστες, που αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες, κατόρθωσαν να ανασύρουν ένα πτώμα άνδρα από το εσωτερικό του κτηρίου, μετά από πεντέμισι ώρες προσπαθειών.
Το ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιοχή Φαρίντολα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσσο, στην ευρύτερη περιοχή της Πεσκάρα υπέστη σοβαρές ζημιές, όταν «θάφτηκε» κάτω από το χιόνι. Ένας πελάτης κατόρθωσε να στείλει μήνυμα μέσω what’s app, όπου έγραψε: «Βοηθήστε μας, θα πεθάνουμε από το κρύο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου