Breaking

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΥΠΕΡ-ΦΡΑΧΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ

neo-yper-frachti-xekinise-oungaria

neo-yper-frachti-xekinise-oungaria

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ «ΜΠΑΖΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟ χρόνια ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ…’ΡΟΥΘΟΥΝΙ’!
Η Ουγγαρία ξεκίνησε την κατασκευή ενός δευτέρου «έξυπνου φράχτη» στα σύνορά της με την Σερβία!
487733442
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΦΡΑΚΤΗ!!! ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ο έξυπνος φράχτης, θα διαθέτει κάμερες νυχτερινής οράσεως και θερμικές κάμερες(!) με στόχο να ελέγχει πιθανές απόπειρες προσφύγων να εισέλθουν στη χώρα, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
sa
Ο (πάντοτε ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, δυναμικός και ασυμβίβαστος) Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο, την κατασκευή αυτού του φράχτη για την ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος, ο οποίος είχε κατασκευαστεί την προηγούμενη χρονιά και έχει μήκος 175 χιλιόμετρα!
Τα τοπικά μέσα ενημερώσεως, χαρακτήρισαν τον δεύτερο φράχτη, το πρώτο κομμάτι του οποίου μόλις ολοκληρώθηκε, «έξυπνο» εξ αιτίας των μέσων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, όπως οι θερμικές κάμερες. Το ύψος του φράχτη φτάνει τα 3
μέτρα και το πρώτο του κομμάτι, έχει μήκος 10,3 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο M1, ο φράχτης αυτός θα βοηθήσει να μειωθεί ο αριθμός των στρατιωτών και των αστυνομικών που χρειάζονται, για να ελέγχουν τα ουγγρικά σύνορα. Στη συνέχεια η κυβέρνηση της χώρας θα αποφασίσει πότε θα κατασκευαστεί ο υπόλοιπος φράχτης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κατασκευή του πρώτου κομματιού, του δεύτερου φράχτη στα σύνορα με τη Σερβία, που θα ανακόψει την πορεία των μεταναστών, ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το ‘Euractiv’ από Ούγγρους κρατούμενους…
[ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ «ΠΗΞΕΙ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ «ΧΩΝΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ‘ΞΕΦΡΑΓΟ – και προδομένο! – ΑΜΠΕΛΙ’, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΟΙ ΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ «ΕΞΥΠΝΟΥΣ» ΦΡΑΚΤΕΣ!
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ …ΔΥΣΝΟΗΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ;]
grothia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου