Breaking

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Θρήνος: Πέθανε ο αριστούχος μαθητής Δημήτρης Αμανατίδης. Είχε βραβευτεί από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας

Νοέ 28, 2016

Έφυγε από τη ζωή ο αριστούχος μαθητής (19,9) της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Μακροχωρίου Δημήτρης Αμανατίδης.Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, το Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων «Παναγία Σουμελά», η ετήσια συνάντηση νέων ποντιακής καταγωγής από όλη την Ελλάδα και τη Διασπορά, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

«O Δημήτρης Αμανατίδης βρίσκεται από σήμερα στην αγκαλιά των αγγέλων, χτυπημένος από τη μυική δυσπλασία, που ταλαιπώρησε τόσα χρόνια αυτό το καταπληκτικό παιδί, αυτό το καταπληκτικό μυαλό», αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας.
Θυμίζουμε ότι τον Δεκαπενταύγουστο, κατά τις πανηγυρικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε παραδώσει τιμητικό έπαινο στον αριστούχο μαθητή Δημήτρη Αμανατίδη Λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας.
Ο οποίος είχε βγάλει βαθμό 19,9. Ο έπαινος αυτός έχει θεσμοθετηθεί από το ίδρυμα «Παναγία Σουμελά» στη μνήμη των μαθητών από το Μακροχώρι που έχασαν τη ζωή τους το 2003 στο τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη.
Η κηδεία του Δημήτρη Αμανατίδη έγινε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην εκκλησία της Νικομήδειας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα roumlouki.gr.
Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος επιδίδει τιμητικό έπαινο στον αριστούχο μαθητή Λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας Δημήτρη Αμανατίδη.


Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/11/dimitris-amanatidis-mathitis/#ixzz4RKQ80ez1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου