Breaking

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Εντυπωσιακή εμφάνιση Αχτσίογλου: Μάζευαν τα σάλια του Μοσκοβισί [φωτο]

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Έφης Αχτσίογλου στο δείπνο με τον Μοσκοβισί. Μπορεί στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Χίλτον να επιλέγει αυστηρά σκουρόχρωμα ταγιέρ, όμως, στο δείπνο με αφορμή το 27ο συνέδριο «Η Ωρα της Ελληνικής Οικονομίας» η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου έκλεψε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή αμάνικη μπλούζα της.

Η μόλις 31 ετών υπουργός επέλεξε μεταξωτή μπορντώ μπλούζα κεντημένη στο λαιμό.
Στο δείπνο η Αχτσίογλου άκουσε τον Γάλλο επίτροπο να μιλά για αναμόρφωση κοινωνικών επιδομάτων, περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στη φορολογία, αλλά και νέα προγράμματα, που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των συνθηκών της αγοράς εργασίας.
Στη συνέχεια είχαν έντονη συζήτηση με τα χαμόγελα να πέφτουν βροχή.
Ο κ. Μοσκοβισί υπογράμμισε στην ομιλία του ότι στην αξιολόγηση περιλαμβάνεται και η αναμόρφωση των κοινωνικών επιδομάτων, διαδικασία η οποία θα λάβει χώρα με τη βοήθεια της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Επανέλαβε, επίσης, την ανάγκη να συνεχιστούν οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, προκειμένου να βελτιωθεί και η εισπραξιμότητα, αλλά να γίνουν με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτό να καταστεί δίκαιο και «ο καθένας να πληρώνει ανάλογα με τις δυνατότητές του».
Στο δείπνο το παρών έδωσαν ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί και πολλά κυβερνητικά στελέχη.
Δείτε φωτογραφίες της Έφης Αχτσίογλου από το δείπνο με τον Μοσκοβισί:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου