Breaking

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ την κομουνίστρια με την πισίνα στα βόρεια προάστια! Δε μου λες ρε ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ…

λιανα κανελη

Ο φίλος μου, ο Τάκης ο Σαμαράς 
(10 ετών τότε), το γελαστό παιδί δεν ήταν δοσίλογος. Τον έσφαξαν, όμως, οι βρωμεροί κομουνιστές γιατί ο πατέρας του ήταν «βασιλικός».

Η θεία Μηλιά, η χαροκαμένη μάνα του, που δούλευε από το πρωί ως το βράδυ στα χωράφια, δεν ήταν δοσίλογος. Έπαθε, όμως τα ίδια, γιατί ο άνδρας της ήταν «βασιλικός».
Ο γιατρός ο Χατζόπουλος, που πολλούς ασθενείς τους εξέταζε δωρεάν, δεν ήταν δοσίλογος. Ήταν, όμως, «βασιλικός» Τον κατέβασαν απ’ το αυτοκίνητο, ταξί της εποχής, και τον οδήγησαν στο κοντινό δάσος. Έντρομος ο άνθρωπος διαμαρτύρονταν, οπότε κάποιος τον καθησύχασε. Προς στιγμήν ηρέμησε. Ύστερα όμως από λίγο ο μαυριδερός κομουνιστής δολοφόνος του «έσκασε» το μυστικό. Έχω ελαφρύ χέρι! Τα παρακάτω τα «κόβει» η λογοκρισία… Πάντως το σαλάμι αέρος, έχει καλλίτερη μεταχείριση…
Το κεφάλαιο όμως, όπως και τώρα, το «χάιδευαν».
Κάποτε είχες δηλώσει σ’ ένα περιοδικό, πολύ παλιά, πώς είσαι παιδί της «Νέας Δημοκρατίας». Αυτό τότε με ενόχλησε…
Τώρα πως βρέθηκες αγκαλιά με τα «τραβηγμένα χειρόφρενα», τη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση στην πιο ελεεινή της μορφή, είναι άλλο θέμα. Επίσης να μη διαμαρτύρεσαι όταν γίνεται λόγος για την Βόρεια Κορέα το κόμμα σου έστειλε «συλλυπητήρια» στον αιμοσταγή δικτάτορα!
Θεόδωρος Παπαργυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου