Breaking

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Νέα ήττα για ΑΟΛ, 3-1 από τη Δόξα Μεγαλόπολης


Νέα ήττα για ΑΟΛ, 3-1 από τη Δόξα ΜεγαλόποληςΤην άσχημη πορεία του συνεχίζει δυστυχώς ο ΑΟ Λουτράκι, ο οποίος ηττήθηκε αυτή τη φορά με 3-1 από τη Δόξα Μεγαλόπολης, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρώτη τους νίκη στη Γ’ Εθνική.

Η Δόξα προηγήθηκε μόλις στο 7’ με τον Παναγιωτίδη (σε μια φάση που ίσως και να υπήρξε οφσάιντ), με τους «οράνιε» να ανακάμπτουν και να ισοφαρίζουν με τον Γούλα (25’), ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του.
Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, με τέρμα του Λυμπερόπουλου (34’).
Στο 2ο μέρος, οι παίκτες του ΑΟΛ είχαν κάποιες μικροπροσπάθειες με τον Βαλκάνο χωρίς αποτέλεσμα και έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις του ματς, όπου ο Πρίκας με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
H ομάδα του Λουτρακίου δε διανύει και τις καλύετερες μέρες της, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις 4 βαθμούς.
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος (62’ Πρίκας), Κατσαρός, Παναγιωτίδης (70’ Θ. Ασημακόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (88’ Κ. Ασημακόπουλος), Δ. Λυμπερόπουλος .

AO ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διαμαντής, Λάιος, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Νικολάου (65’ Τσώκος), Γούλας, Μάγγος, Βαλκάνος, Ζερβός (81’ Μπριλάκης), Τσιώλης (55’ Κωβαίος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου