Breaking

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Με γκολάρα Παπουτσή τη νίκη ο Παναρκαδικός (video)

Με γκολάρα Παπουτσή τη νίκη ο Παναρκαδικός (video)

Τη 2η νίκη του σε τρία ματς πανηγύρισε ο Παναρκαδικός, καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Παναργειακού με τον Βασίλη Παπουτσή να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με ένα φάουλ του Χαρίτου, για να απαντήσει η Αρκαδική ομάδα με κεφαλιά του Χατζόπουλου.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 20’, όταν μετά από όμορφη συνεργασία των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Παπουτσή και αυτός με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Σαχσανίδη.
Ο Παναργειακός απείλησε με τον Καρέλη λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με το 1-0 να παραμένει όμως.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για κάποιο τέρμα, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη, με το 1-0 να μην αλλάζει ως το τέλος.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καπετάνος, Χουστουλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος (69′ Δήμος), Σαλαπάτας Τελ., Ραχίμ (82′ Κολλιόπουλος), Γκρόσιος (54′ Σαλαπάτας Π.).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχσανίδης, Κωστακιώτης (65′ Πολιανίδης), Μηλιώτης, Σιατράς, Φιλής, Πούτσης, Ανδριόπουλος, Χαρίτος, Καρέλης, Καλογέρης (76′ Φλεβάρης), Ζαρκάδας (62′ Φωκρίδης).- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/item/57781-panarkadikos-istoriki-niki-epi-tou-panargeiakoy-kai-synexizei-aittitos.html

Πολυμέσα


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Όργια» Μπακασέτα, 0-2 η ΑΕΚ τη Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου