Breaking

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Έμειναν στο μηδέν Αστέρας Δερβενίου και Παννεμεατικός

Έμειναν στο μηδέν Αστέρας Δερβενίου και Παννεμεατικός

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, Αστέρας Δερβενίου και Παννεμεατικός έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και για μη καταλογισμό γκολ, σε κεφαλιά του Μαγγίνα, θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν γενικά αμυντικούς προσανατολισμούς, με τον Κώστα Βελέντζα να «καθαρίζει» σχεδόν τα πάντα στον αέρα και γενικά εκτός από ένα κοντινό σουτ του Λάπατα και ένα φάουλ του Κριαρά, τα οποία έδιωξε ο Παναγιωτόπουλος, δεν απείλησαν ιδιαίτερα.
Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Αστέρα Δερβενίου, έδειξαν ότι έχουν θεματάκι με το γκολ, δημιούργησαν ευκαιρίες, κυρίως όμως από στημένες μπάλες, αλλά αν ήταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.
Οι Αντωνόπουλος, Βασιλάρης και Τόλιας, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, ενώ όπως είπαμε υπάρχουν διαμαρτυρίες για τη φάση με τον Μαγγίνα (80’), όπου ζητούν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, με το βοηθό Σάνο να αφήνει το ματς και τον κ. Ρούτση να συμφωνεί με την υπόδειξή του.
Οι «βυσσινί» έμειναν με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά λόγω αποβολής του Τζίνη (2η κίτρινη), κάτι που τελικά δεν πλήρωσαν, παίρνοντας ένα βαθμό, που ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντικός στη συνέχεια.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Μετεβελής, Βασιλάρης, Μαγγίνας, Μεντής, Αντωνόπουλος, Δημόπουλος (68’ Φωλιάς), Χάντης (77’ Παππάς), Τόλιας, Πρίφτης
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ : Ζαφείρης, Μπενέκος (88’ λ.τρ. Τζας), Παλυβός, Βελέντζας Κ., Τζίνης, Μαρτίνος, Κριαράς, Κοντογιάννης, Μαντζιώρος, Λίλιος, Λάπατας (72’ Δανιήλ)
photo: asterasderveniou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου