Breaking

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΕΑΝΩΣ ΦΩΤΙΟΥ Κ’ ΓΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΚΑΪΝΗΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙ ΕΤΗ Κ’΄Η ΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ «ΑΣΠΡΗ». ΤΗΝ «ΦΥΣΑΝΕ» ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ÐÁÑÁÄÏÓÇ-ÐÁÑÁËÁÂÇ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÅÑÃÁÓÉÁÓ ÊÁÉ ÊÏÉÍÙÍÉÊÇÓ ÁÓÖÁËÉÓÇÓ (ICONPRESS/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ) ÈÅÁÍÙ ÖÙÔÉÏÕ

«Μπουμπούκι» ο γιος του πρώην ΠΑΣΟΚτζη Βουλευτή Κεφαλονιάς Σπύρου Μοσχόπουλου, που προφυλακίστηκε μαζί μ’ άλλους τέσσερεις συνεργούς του για λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Στην κατοχή τους  καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και άλλους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•          το χρηματικό ποσό των (9.460) ευρώ
•          ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης
•          ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο καθώς και
•          (12) κινητά τηλέφωνα
Ο 30χρονος γιος του πρώην Βουλευτή, είχε ενεργό συμμετοχή σε συμμορία που έπαιρναν μέρος τρείς  Αλβανοί ηλικίας 23, 29 και 31 ετών και ένας 46χρονος  Έλληνας.  Στην υπόθεση όμως εμπλέκονται ακόμη 17 άτομα, που έχουν ταυτοποιηθεί ως χρήστες από υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών. Σε πολλές απ’ αυτές τις συνομιλίες ακούγεται και ο γιος του πρώην Βουλευτή σε ρόλο εμπόρου.
Η συμμορία  αποκαλύφθηκε μετά την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου.
Η δράση της εγκληματικής ομάδας εντοπίζεται στην αποκλειστική πώληση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, ενώ τα μέλη της ακολουθούσαν συγκειμένη μεθοδολογία προκειμένου να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητα τους.
mosxopoulos3
Βεβαίως και δεν υφίσταται οικογενειακή ευθύνη αλλά μετα τον υιό Βούτση, τον υιό Σκουρλέτη και άλλα καλά παιδιά εντίμων γονιών από την Αριστερά, σειρά είχε το ανήψι της Φωτίου.
Και εις ανώτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου