Breaking

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η απόλυτη κοροϊδία από τον Παππά: Τι θα συμβεί με τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια



Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι την άλλη μέρα θα κλείσουν. Λάθος! Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί...Ο μοναδικός φορέας που μπορεί να κλείσει ένα κανάλι είναι το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το οποίο (μαντέψτε) αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.

Για να συσταθεί το νέο ΕΣΡ πρέπει να συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία των 4/5 της Βουλής. Δηλαδή η αντιπολίτευση μπορεί εύκολα να μπλοκάρει τη διαδικασία και να μη βρεθεί λύση.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε τα 4 κανάλια που θα εκπέμπουν νόμιμα και τα υπόλοιπα που θα εκπέμπουν παράνομα γιατί δεν θα μπορεί κανείς να τα κλείσει.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο η λογική λέει ότι οι 4 νόμιμοι, οι οποίοι θα έχουν πληρώσει για να αποκτήσουν τις άδειες, θα κινηθούν νομικά εναντίον της κυβέρνησης, προκειμένου να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

Όμως, το νέο νομοσχέδιο, από την άλλη, δίνει υπερεξουσίες στον υπερκαναλάρχη υπουργό προπαγάνδας, Νίκο Παππά, να υποκαθιστά ακόμη και το ΕΣΡ όπου χρειάζεται. Αλλά, θα πρέπει να περιμένουμε τι θα πει το ΣτΕ επί των προσφυγών και ταυτόχρονα αναμένεται η νέα έκθεση του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας.

Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι στις 30 Αυγούστου τίποτα δεν θα τελειώσει. Το σίριαλ «Πρώτη φορά τηλεοπτικές άδειες» θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου