Breaking

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Η Βελγική αστυνομία δολοφονεί “τρελαμένο” Έλληνα “φυτεύοντας” του ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!


βελγιο
Η Βελγική αστυνομία δολοφονεί “τρελαμένο” Έλληνα “φυτεύοντας” του ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!

Διαβάζοντας τον ξένο τύπο πέσαμε επάνω σε μια σοκαριστική είδηση απο το Βέλγιο:
Η βελγική αστυνομία δολοφόνησε έναν Έλληνα του εξωτερικού επειδή τον θεώρησαν τρελαμένο και μάλλον πολύ επικίνδυνο για την σοκαρισμένη και κάλπικη κοινωνία τους.
Το συμβάν έγινε στην Γάνδη, όταν ένας Έλληνας που άρχισε να φωνάζει στους δρόμους του Βελγίου, πυροβολήθηκε με τρεις σφαίρες από την αστυνομία. Το τραγικό της περίπτωσης αυτής της δολοφονίας είναι ότι ο Έλληνας του εξωτερικού μόλις τραυματίστηκε από την πρώτη σφαίρα και έπεσε στο έδαφος, οι Βέλγοι αστυνομικοί του φύτεψαν άλλες ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ.
Η οικογένειά του θύματος έκανε καταγγελία για υπερβολική βία από την πλευρά της αστυνομίας. Σύμφωνα με το δικηγόρο των αστυνομικών, το λάθος έγινε λόγω της εντεταμένης τρομοκρατικής απειλής στην χώρα τους, αλλά ο εγκληματολόγος Brice De Ruyver (Πανεπιστήμιο της Γάνδης) έχει μια άλλη γνώμη για το σοκαριστικό γεγονός με τον Έλληνα πολίτη.
Σύμφωνα με τον εγκληματολόγο Βέλγο:
1. ο Έλληνας πυροβολήθηκε τρεις φορές στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των δύο φορών όταν ήδη βρισκόταν στο έδαφος.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν η αστυνομία έπραξε σωστά; σε σχέση με την απειλή απο τον οπλισμένο έλληνα. Ένα καλό επιχείρημα είναι: σύμφωνα με μάρτυρες ο νεκρός είχε πυροβολήσει στον αέρα και απειλούσε τους ανθρώπους σε μια καφετέρια. Έτσι υπήρχε μια εύλογη υποψία ότι θα πυροβολούσε ξανά. Ήταν αναγκαίο όμως να τον ξανα πυροβολήσουν και πάλι, εφόσον ήταν μερικώς εξουδετερωμένος;
2. Είναι η αστυνομία φοβισμένη από τις πολλές τρομοκρατικές απειλές;
Brice De Ruyver: Οι αστυνομικοί ήξεραν με ποιον είχαν να κάνουν. Η αστυνομία γνώριζε εκ των προτέρων για την περίπτωση του Έλληνα και ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είχε με κανένα τρόπο να κάνει με μια τρομοκρατική απειλή.
ΚΟΡΑΞ:
και για αυτό τον λόγο τον “έφαγαν”!!! τι εννοώ; τον έφαγαν για να εκφοβίσουν ακομη περισσότερο τα Βελγικά πρόβατα και να περάσουν το μήνυμα ότι η αστυνομία βαράει στο ψαχνό…και ας είσαι τρελός για δέσιμο! έχει πέσει διαταγή από τα υψηλότερα κλιμάκια να αφαιρούν ζωές…. ιδίως σε μια τέτοια περίπτωση που τους έρχεται στα μέτρα τους…. διότι δεν υπάρχουν πραγματικοί τρομοκράτες αλλα μόνο κρατικοί…. εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν τους ίδιους τους πολίτες τους….
koraks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου