Breaking

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!! Τεράστιο σκάνδαλο με την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη!

terastio-skandalo-me-thn-khdeia-toy-andrea-mparkoylh

Η κηδεία του ηθοποιού,Ανδρέα Μπάρκουλη θα γίνει την Πέμπτη στις 17:30 στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

Η κόρη του πρωταγωνιστή, Ανδρέα Μπάρκουλη συγκλονίζει καταγγέλλοντας στην εφημερίδα freddo ότι η κηδεία του δε θα γίνει δημόσια δαπάνη, αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαρίας:
«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαρίας και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε για αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!».
Από πλευράς του, ο δημοσιογράφος της FREDDO, Νίκος Νικόλιζας ανέφερε: «ΞΕΦΤΙΛΑ: Η πολιτεία δεν εβρισκε ένα μέτρο γη για να θαψουν τον μεγάλο πρωταγωνιστή δημόσια δαπανη. Θρίλερ με τον τάφο!!! Ποια ήταν ή τελευταία του επιθυμία που δεν εκπληρωθηκε. Ποιος πλήρωσε τελικά την κηδεία. Ο υπουργός πολιτισμού ξέρει να στέλνει συλλυπητήρια τηλεγραφήματα κ όχι ή κηδεία του μεγάλου Έλληνα πρωταγωνιστή να γίνει δημόσια δαπανη! ΑΥΡΙΟ στη FREDDO όλο το τραγικό ρεπορτάζ ενός τραγικού κράτους που θέλει να λέγεται πολιτισμενο!!!».
Πηγή: athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου