Breaking

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-2 (ΦΩΤΟ)

 508 times
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-2 (ΦΩΤΟ)
Μετά από ένα επίπονο πρόγραμμα προπονήσεων  με πολλά τρεξίματα και διπλές προπονήσεις, οι οράνιε ολοκλήρωσαν  τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας  τους και είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν»  δίνοντας το πρώτο φιλικό τεστ του καλοκαιριού με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία Κορινθίας  ομάδα του Ισθμιακού.
 Συνήθως  τα πρώτα φιλικά δεν  προσφέρονται για συμπεράσματα, αλλά  οι ποδοσφαιριστές του κ. Μεσολόγγη  έδειξαν ένα πρώτο αγωνιστικό στίγμα  για τη νέα χρονιά. Σοβαρότητα και διάθεση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, προσπάθεια να πιέσουν  ψηλά τον αντίπαλο και να παίξουν με ταχύτητα στην επίθεση. Έλειψε ο υψηλός ρυθμός, όμως αυτό είναι  νωρίς ακόμη να φανεί σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.
Ο κ.Μεσολόγγης χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ στο χθεσινό φιλικό πήραν χρόνο συμμετοχής και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Οι οράνιε επικράτησαν με 2-0 των αντιπάλων τους. Ο 16χρονος Γκιζαριώτης στο 30ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν μετά την ασίστ του Ζερβού απέφυγε με προσποίηση την έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και το τάκλιν ενός αμυντικού και πλάσαρε στην κενή εστία.
Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 69ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Βαλκάνου από πλάγια και κοντινό πλασέ ενός από τους παίκτες που δοκιμάστηκαν στο χθεσινό φιλικό.
Οι Βαλκάνος  (52ο ) και Παπουτσής (61ο) είδαν τα δυνατά σουτ τους να σταματούν στα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.
Οι ποδοσφαιριστές των οράνιε θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν στο διήμερο ρεπό που έδωσε ο κ. Μεσολόγγης και θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο την προσεχή Τρίτη (16/8) το απόγευμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
A.O Λουτράκι
Α’Ημίχρονο: Βανδώρος, Παππάς, Παπαναστασίου, Μαυρέλης, Νικολάου,Μάγγος, Ζερβός, Γκιζαριώτης, Βοϊδήλας (30’ Χουσελάς, 60’ υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής), Κωβαίος, Τσιώλης.
Β’ Ημίχρονο: Κασκαντάμης, Γεωργούλιας, Λάιος, Μπριλάκης, Αποστολάκης, Βαλκάνος, Σιώκος, Παναγόπουλος, Παπουτσής, υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.
 Α.Ο Ισθμιακός
Τσούμπας,Λέκκας Π.,Τζελάι, Κέλι, Λέκκας Γ., Καλογράνης, Ντόντος, Σοφός, Μπέλος, Γεωργίου, Τσόγκας.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτόπουλος, Πετρόπουλος, Σούλας, Παπαηλιού, Στατίκης και ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης με βοηθούς τους κ.κ Κυριακόπουλο και Οικονόμου.


Rate this
- See more at: http://korinthostv.gr/athlitika/item/9041-0-2#sthash.ZqSnzHzw.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου