Breaking

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

FUCK MYKONOS NR.2! GAY-ΑΙΜΑ -ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ! ΜΥΚΟΝΟΣ: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!(BINTEO)

MIKONOS

Τελικά, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στην Μύκονο της χλιδής και των εκατομμυρίων που ρέουν άφθονα κάθε καλοκαίρι σαν την σαμπάνια, υπάρχουν κραυγαλέα παραδείγματα που την κάνουν να θυμίζει όχι πρωταθλήτρια του τουρισμού αλλά τριτοκοσμική χώρα! Μια βόλτα με την κάμερα του Myopia Tv πείθει για του λόγου το αληθές.
Ξεκινώντας από την περιοχή των πολυφωτογραφημένων μύλων, βλέπει κανείς παντού παρκαρισμένα οχήματα, από λιμουζίνες και ακριβά SUV μέχρι γουρούνες και παπάκια. Η διέλευση των οχημάτων καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να είναι αναγκασμένοι να προβούν σε διάφορες παρανομίες. Όπως το τζιπ που θα δείτε στα πλάνα το οποίο κινείται με την όπισθεν για να μπορέσει να …απεγκλωβιστεί. Και εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα: στο ιστορικό κέντρο ποιας πόλης η στάθμευση γίνεται τόσο άναρχα;
Η αστυνομία γιατί δεν κόβει κλήσεις; Ο δήμος δεν έχει ανάγκη από έσοδα; Συνεχίζοντας το οδοιπορικό με την κάμερα βγήκαμε στον κεντρικό δρόμο και πέσαμε πάνω σε ένα τροχαίο ατύχημα. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Συντρίμμια από ένα μηχανάκι, σπασμένα γυαλιά και πλαστικά κομμάτια. Τα ατυχήματα με γουρούνες και μηχανές έχουν γίνει μάστιγα όντας καθημερινό φαινόμενο και τις περισσότερες φορές είναι θανατηφόρα.
Αιτίες; Το κακό οδικό δίκτυο, η έλλειψη σήμανσης, ο ελλιπής φωτισμός και ο ανύπαρκτος έλεγχος στις εταιρείες ενοικίασης. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος ενεχόμενος σε ατύχημα χρειαστεί ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας; Θα χρειαστεί να περιμένει αρκετή ώρα ή μπορεί το ασθενοφόρο να μην έρθει καθόλου, γιατί θα έχει πάει να εξυπηρετήσει περιστατικό σε γειτονικό νησί! Έχει συμβεί και αυτό! Όμως στην παράνομη στάθμευση και στα τροχαία δυστυχήματα έρχεται να προστεθεί και ένα καινούργιο… φρούτο: οι διαρρήξεις. Μέσα σε διάστημα λίγων όχι ημερών αλλά ωρών έγιναν δύο ληστείες σε βίλλες με υπέρογκη λεία.
Η αστυνομία στο νησί των Ανέμων κάνει ό,τι μπορεί, αλλά η αστυνόμευση είναι ανεπαρκής. 38 αστυνομικοί, 18 μόνιμοι και 20 δόκιμοι, τρέχουν σε 24ωρη βάση για να αντιμετωπίσουν από τροχονομικές παραβάσεις μέχρι κλοπές. Και τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους πενιχρά. Τρία περιπολικά ρημάζουν σταθμευμένα σε ένα χωράφι. Το νησί έχει γίνει έρμαιο επιτήδειων που δρουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας την χειρότερη εικόνα για την Μύκονο. Αυτή η εικόνα της αναρχίας και της παρακμής πρέπει να αλλάξει άμεσα!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου